Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/collegec/public_html/images/sitecontent/gallery/2014-10-jakist-strav-praktyka/

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sitecontent/gallery//2014-10-jakist-strav-praktyka/

ЧКЕПК :: Практичне дослідження якості страв

З ініціативи студентів та викладачів технологічного відділення на базі лабораторії «Основи стандартизації» Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету було проведено дослідження якості страв, що готуються в їдальні коледжу.

Під час роботи використовувався метод Гербера, метод висушування наважки та визначення за органолептичними показниками рівня якості основного продукту і норми закладання сировини в стравах.

ВІТАЄМО студентів та працівників коледжу!!!

Якість страв, приготовлених в їдальні коледжу, відповідає чинним стандартам України.

 

Працівникам їдальні ТАК ТРИМАТИ!!!

{gallery}/2014-10-jakist-strav-praktyka/{/gallery}