План проведення тижня за фахом технологічних дисциплін
Назви заходів |
Час і місце проведення |
І день /10.11.14/ понеділок | |
Відкриття тижня за фахом: Презентація - портфоліо груп технологічного відділення | 11.20-11.50 Фойє ІІ поверху навчального корпусу |
Бармен-шоу | 11.20-11.50 Фойє ІІ поверху навчального корпусу |
ІІ день /11.11.14/ вівторок | |
Олімпіада з фахових дисциплін серед студентів ІІІ курсу спеціальності Виробництво харчової продукції | 13.10 Каб. № 1/2 (гуртожиток №1) |
ІІІ день /12.11.14/ середа | |
Виставка-розпродаж борошняних, кондитерських виробів та десертів | 11.20-11.50 Фойє ІІ поверху навчального корпусу |
Зустріч з працівниками сфери ресторанного господарства | 15.00-16.00 Каб. № 1/1 (гуртожиток №1) |
ІV день /13.11.14/ четвер | |
Конкурс професійної майстерності серед студентів відділення спеціальності Виробництво харчової продукції «МАЙСТЕР-ШЕФ» | 14.00 Їдальня коледжу |
V день /14.10.14/ п’ятниця | |
Брейн-ринг серед студентів ІІІ курсу спеціальності Ресторанне обслуговування | 15.00 Каб. № 1/1 (гуртожиток №1) |
VІ день /15.10.14/ субота | |
Відкрите засідання професійних гуртків відділення «Гурме», «Ресторатор» | 10.00 Кухня-лабораторія (гуртожиток №1) |
VІІ день /16.10.14/ неділя | |
День відкритих дверей | 11.45 Фойє актового залу |
VІІІ день /17.10.14/ понеділок | |
Підведення підсумків | 15.00 Каб. № 1/1 (гуртожиток №1) |