План проведення тижня за фахом технологічних дисциплін

Назви заходів

Час і місце проведення

І день /10.11.14/ понеділок
Відкриття тижня за фахом: Презентація - портфоліо груп технологічного відділення 11.20-11.50
Фойє ІІ поверху навчального корпусу
Бармен-шоу 11.20-11.50
Фойє ІІ поверху навчального корпусу
ІІ день /11.11.14/ вівторок
Олімпіада з фахових дисциплін серед студентів ІІІ курсу спеціальності Виробництво харчової продукції 13.10
Каб. № 1/2 (гуртожиток №1)
ІІІ день /12.11.14/ середа
Виставка-розпродаж борошняних, кондитерських виробів та десертів 11.20-11.50
Фойє ІІ поверху навчального корпусу
Зустріч з працівниками сфери ресторанного господарства 15.00-16.00
Каб. № 1/1 (гуртожиток №1)
ІV день /13.11.14/ четвер
Конкурс професійної майстерності серед студентів відділення спеціальності Виробництво харчової продукції «МАЙСТЕР-ШЕФ» 14.00
Їдальня коледжу
V день /14.10.14/ п’ятниця
Брейн-ринг серед студентів ІІІ курсу спеціальності Ресторанне обслуговування 15.00
Каб. № 1/1 (гуртожиток №1)
VІ день /15.10.14/ субота
Відкрите засідання професійних гуртків відділення «Гурме», «Ресторатор» 10.00
Кухня-лабораторія (гуртожиток №1)
VІІ день /16.10.14/ неділя
День відкритих дверей 11.45
Фойє актового залу
VІІІ день /17.10.14/ понеділок
Підведення підсумків 15.00
Каб. № 1/1 (гуртожиток №1)