ЧКЕПК :: Звіт тижня за фахом технологічного відділення (10-17.11.2014)
А ви знаєте, за якою ознакою можна визначити, що розпочався тиждень технологічного відділення?
Так, за смачними запахами, що линуть із фойє коледжу, за усміхненими обличчями студентів - технологів, які так щиро пропонують Вам пиріжки, тістечка, та інші смаколики, від яких неможливо відмовитись, за відчуттям святковості та неповторності того, що відбувається…
А розпочався тиждень із повідомлення про проведення тижня за фахом, презентації-портфоліо груп відділення та виступу випускників коледжу з програмою «Бармен - шоу».
Юні технологи прагнуть оволодіти секретами майбутньої професії, керуючись при цьому своїми теоретичними знаннями. Серед студентів ІІІ курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції» проведена олімпіада з фахових дисциплін, де кращими студентами визнано Пельвецьку Вікторію, Білюка Богдана, Рошку Аліну, Медицьку Інну.
Теорія без практики, звісно, неповноцінна, тому майбутніми технологами було проведено виставку-розпродаж борошняних, кондитерських виробів та десертів.
Під час зустрічі з працівниками сфери ресторанного господарства, була проведена плідна розмова про організацію та удосконалення роботи ресторанного бізнесу.
Майстрами виробничого навчання вперше в нашому закладі було організовано конкурс професійної майстерності «Майстер-шеф» серед студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції», на якому було визначено найкращого майстер-шефа нашого відділення, якою стала студента 4 курсу Галюк Ганна.
Серед студентів ІІІ курсу спеціальності «Ресторанне обслуговування» проведено брейн-ринг.
Ще один не менш цікавий захід, який дає можливість студентам зрозуміти всю суть обраної майбутньої професії є відкрите засідання постійно діючих гуртків «Гурме» та «Ресторатор».
{gallery}/2014-11-17-zvit-tyzhnia-technol/{/gallery}