ЧКЕПК :: 1 місце у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності
Вітаємо переможців і учасників конкурсу з успішним подоланням першої сходинки на шляху до вершин фахової майстерності!
18 лютого 2015 року на базі Чернівецького Державного комерційного технікуму відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації спеціальності Виробництво харчової продукції.
Перемогу у конкурсі вибороли студенти ІІІ курсу, 381 групи:
І місце – Білюк Богдан
ІІ місце – Рошка Аліна
у номінації «Прагнення до перемоги» кращою визнана Медицька Інна.
За підготовку студентів до участі у конкурсі подякою Ради директорів вищих навчальних закладів нагороджена майстер виробничого навчання Петращук Тетяна Михайлівна.
Члени журі – провідні ресторатори Чернівецької області – Басенко Світлана Василівна, Долиняк Кирил Олександрович та методист Ради директорів Дячук Лілія Миколаївна одностайно відзначили високий рівень підготовки майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства, творчий підхід конкурсантів, креативність в оформленні та приготуванні кулінарних страв.
Молодці!!! Так тримати!!!
{gallery}2015-02-18-pershe-misce-u-konkursi{/gallery}