Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/collegec/public_html/images/sitecontent/gallery/2015-10-09-lab_IV

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sitecontent/gallery/2015-10-09-lab_IV

ЧКЕПК :: Переваги співпраці навчальних закладів

В рамках Угоди між Чернівецьким національним університетом імені Ю.Федьковича та Чернівецьким кооперативним економіко-правовим коледжем 6 жовтня була проведена лабораторна робота студентами IV курсу.

Студенти 481 групи спеціальності Виробництво харчової продукції під керівництвом викладача ЧНУ Воробець М.М. та викладача дисципліни «Основи стандартизації та контролю якості продукції» Переверзевої Т.І. на базі лабораторії університету виконали роботу по темі: «Дослідження напівфабрикатів м’ясних натуральних із натуральної січеної та котлетної маси». Було проведено дослідження свіжості м’ясних напівфабрикатів, що готуються в їдальні коледжу.

Під час роботи студенти визначали за хімічними показниками ступінь свіжості м’ясних напівфабрикатів за реакцією на лакмус, реакцією із сульфатом міді, реакцією на аміак за Несслером.

Досліджувані напівфабрикати, приготовлені з дотриманням правил технологічного процесу приготування та відповідають всім показникам ступеня свіжості.

{gallery}2015-10-09-lab_IV{/gallery}