Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/collegec/public_html/images/sitecontent/gallery/2016-02-24-konkurs

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sitecontent/gallery/2016-02-24-konkurs

ЧКЕПК :: Всеукраїнський конкурс фахової майстерності

24 лютого 2016 року на базі Чернівецького Державного комерційного технікуму відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації спеціальності Харчові технології.

Перемогу у конкурсі вибороли:

- Кокоячук Владислав – 281 група – І місце та номінація «Краща фірмова страва від кухаря»;
- Осович Анастасія – 381 група – ІІ місце;
- Пампуха Анастасія – 381 група – ІІІ місце;
- Келя Міхаєла – 381 група – перемога в номінації «Прагнення до перемоги»;
- Герчак Василь – 281 група – перемога в номінації «Оригінальність оформлення кондитерського виробу»;
- Кухарчук Юлія – 381 група – перемога в номінації «Творчий пошук у кулінарії».

Члени журі – провідний ресторатор Чернівецької області – Басенко Світлана Василівна, шеф-кухар ресторану «Панська Гуральня» Кінський Сергій Олексійович та методист Ради директорів Дячук Лілія Миколаївна відзначили високий рівень підготовки майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства, творчий підхід конкурсантів, креативність в оформленні та приготуванні кулінарних страв.

Вітаємо переможців і учасників конкурсу з успішним подоланням першої сходинки на шляху до вершин фахової майстерності!

Молодці!!! Так тримати!!!

{gallery}2016-02-24-konkurs:145:100{/gallery}