ЧКЕПК :: Вступ до фаху. Готельно-ресторанна справа. Виробництво харчової продукції
Готельно-ресторанна справа – одна із найперспективніших галузей світової економіки. У цьому змогли переконатися студенти другого курсу спеціальностей: «Виробництво харчової продукції» та «Готельно-ресторанна справа», які з 05.09.2016 по 07.09.2016 р. у супроводі викладачів Переверзевої Т.І. та Зігрюк О.О. провели заняття з навчальної практики в коледжі та в найкращих підприємствах ресторанного господарства міста Чернівці і Чернівецької області.
У нашому місті функціонує ціла мережа ресторанних комплексів, спрямованих на обслуговування жителів та туристів. Прикметною рисою таких закладів є гостинність, турбота, високий рівень сервісу, доброта і щирість. Студенти ознайомились з особливостями діяльності таких закладів, як ресторан румунської кухні «BUCURESTI», заклад швидкого харчування «CKEN HUT», ресторан «Allure Inn», кафе «Львівські пляцки», ресторан «PR», ресторан «Di Bocca».
Надзвичайне враження на студентів справив сучасний готельно-ресторанний комплекс «Георг Парк», до складу якого входить готель, бар, три ресторани, які мають різні національні кухні, а також спортивно-оздоровчий комплекс.
Під час нестандартного практичного заняття, екскурсії студенти мали змогу порівняти різні типи закладів.
Відвідані заклади мають належну матеріально-технічну базу, надають ряд основних та додаткових послуг, які вразили майбутніх рестораторів, шеф-кухарів. Майбутні спеціалісти взяли для себе багато корисного, зрозуміли особливості опанування обраної професії, адже поспілкувалися з професіоналами готельно-ресторанного бізнесу.
{gallery}2016-09-12-vstup-th:145:100{/gallery}