ЧКЕПК :: День кухаря

Кухар — одна з найдавніших і вічно сучасна професія. Люди впродовж всього свого життя три рази на добу віддають себе у владу представників однієї з стародавніших професій на землі — кулінарної. Добрий кухар цінується у всі часи і у всіх народів.

Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке було засноване конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році.

Викладачі та студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій в цей день влаштували справжнє свято. Студентка 381 групи Демчук Тетяна взяла участь у майстер-класі з карвінгу, який відбувся в Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ.

Виставка художніх робіт, яка висвітлила будні наших кулінарів та вкотре підкреслила, якою цікавою і багатогранною є професія «Кухар»; також майстер виробничого навчання Загарія Т.В. зі студентами, вже традиційно, провели виставку-розпродаж хлібобулочних виробів.

Важка, але одночасно і захоплююча професія кулінара приносить людині велике задоволення: вона дає йому можливість щодня переконуватися в необхідності і важливості своєї роботи. Якщо ви любите готувати, хочете придумувати нові, нікому не відомі страви, хочете годувати людей смачно і поживно - вибирайте професію кухаря!