ЧКЕПК :: Науково-практична конференція

12 грудня 2017 року у коледжі відбулася науково-практична конференція відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій на тему: «Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємств».

Кулінарне мистецтво розвивається кожен день, кожну годину і кожну хвилину. Тому сучасну кухню важко уявити без таких технік приготування страв як сювіт, шоколадний велюр, дзеркальна глазур тощо. Окрім, привабливої та смачної страви не менш важливу роль відіграє і сама подача страв. Дедалі більшої популярності набуває інтерактивне електронне меню.

До обговорення цієї теми приєдналися:
- студенти 381 групи Божеску Аріна та Рупишев Родіон з темою « Інноваційні технології розвитку ресторанного господарства у світі( Керівник-Переверзева Т.І. );
-студентка 341 групи Добрянська Юлія з темою «Нововведення в ресторанній індустрії» ( Керівник – Зігрюк О.О. );
-студенти 381 групи Єричук Ольга та Кохан Мар’яна з темою « Сучасні альтернативні способи приготування страв з використанням інноваційних технологій» ( Керівник- Маковій С.В.);
-студентка 281 групи Скіпор Ганна з темою «Новітні тенденції в оздобленні кондитерських виробів» ( Керівник – Шмельова Л.В.);
-студентка 142 групи Купчан Тетяна з темою « Інноваційні екологічні напрями у діяльності підприємства» ( Керівник- Кремзелюк З.Я.)

Таким чином, незвичайний вигляд страви та не традиційна подача стало гаслом 2017 року!