ЧКЕПК :: Золото на Міжнародному конкурсі

05.02.-07.02.2018 на базі коледжу торгівлі та обслуговування в місті Прешов, Словацька республіка відбувся традиційний Міжнародний конкурс професійної майстерності серед кухарів і кондитерів України та Європи під гаслом «Десерт XXI століття».

Продемонструвати свій професійний рівень, креативність, естетичний хист і творчість приїхали кухарі та кондитери із різних закладів освіти європейських країн.

У змаганнях з професійної майстерності брали участь студенти нашого коледжу спеціальності Харчові технології:
Боднарюк Катерина – у номінації кращий кухар, студентка 381 групи;
Бастраков Даніїл – у номінації кращий кондитер, студент 381 групи;
Марунчак Марія – у номінації кращий кондитер, студентка заочної форми навчання.

У журі були запрошені визнані фахівці з провідних ресторанів Європи.

Склад комісії був приємно вражений конкурсантами, а особливо рівнем підготовки студентів нашого закладу, які були надзвичайно креативними і показали високу професійну майстерність. За підсумками конкурсу здобули золоті нагороди саме наші студенти.

Вітаємо переможців!

View the embedded image gallery online at:
http://college.cv.ua/569-2018-02-12-zoloto#sigProGalleriaf6ac2043b8