ЧКЕПК :: Тиждень за фахом

У Чернівецькому кооперативному економіко-правовому коледжі з 16 квітня по 20 квітня 2018р. пройшов тиждень за фахом: Харчові технології, Готельно-ресторанна справа, Туризм.

Студенти І – ІІІ курсів брали участь у проведенні різних професійних заходів: олімпіаді, майстер-класі, конкурсі газет, виставці-розпродажі. Протягом тижня тривав конкурс на кращий девіз спеціальності і конкурс газет на тему «Крок у професійне майбутнє».

17 квітня з метою формування пізнавального інтересу до набуття професії «Кондитер» та в цілому до кондитерської справи відбувся майстер-клас з виготовлення і оздоблення кондитерських виробів. Провела його фахівець кондитерської справи Марунчак Марія, яка навчила майбутніх кондитерів мистецтву виготовлення солодких квітів для оздоблення тортів та печива. Студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій із захопленням спостерігали за впевненими рухами майстрині. Кажуть, у книгах таке не прочитаєш, а ось побачити як робляться «євро» торти, їстівні прикраси практично – для них дуже корисно.

19 квітня 2018р. у рамках проведення тижня за фахом викладачем Шмельовою Л.В. у коледжі було організовано ярмарку - розпродаж виробів власного приготування. Метою цього заходу був показ вмінь студентів у приготуванні випічки та напоїв. У цьому заході взяли активну участь всі студенти відділення, продемонстрували креативність у оформленні столів та кондитерських виробів.

Кращі студенти відділення взяли участь у загальноколеджівській науково-практичній конференції на тему: « Сучасний стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні»:
1. Скіпор Анна – «Новітні тенденції в оздобленні кондитерських виробів»
2. Федорюк Олександра – «Використання інформаційних технологій у ресторанному бізнесі»
3. Добрянська Юлія – «Нововеддення в ресторанній індустрії»
4. Донцов Дмитро – «Монако – рекреаційний об’єкт».

View the embedded image gallery online at:
http://college.cv.ua/588-2018-04-20-vhp#sigProGalleria34ec94ce14