ЧКЕПК :: Вступ до фаху «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»

У період з 03.09. по 07.09.2018р. студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій опанували навчальну практику «Вступ до фаху», де викладачі ознайомили студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» з видами ресторанного господарства, вивчили кваліфікаційні характеристики спеціалістів та основні функціональні обов’язки, які виконують фахівці ресторанного бізнесу.

Під час навчальної практики «Вступ до фаху» також були організовані екскурсії в сучасні заклади ресторанного господарства міста Чернівці: ресторація відновлених рецептур «Rita Steinberg», ресторан «Kampana», готельно-ресторанний комплекс «AllureInn», кафе-бутік солодощів «Мантулки».

Мотивацією навчання в коледжі по здобуттю майбутньої професії стала виїзна екскурсія в туристично-ресторанний комплекс «Буковинська троя». Студенти ознайомилися із ресторанним комплексом та послугами, що надаються на підприємстві.

У кожному закладі нас зустрічали випускники коледжу, які незалежно від займаної посади ділилися досвідом зі студентами та проводили екскурсії.

Студенти відмітили, що цей тиждень не пройшов для них дарма й обрана ними професія дійсно цікава, захоплююча та затребувана на ринку праці Буковини.

View the embedded image gallery online at:
http://college.cv.ua/610-2018-09-14-vstup3#sigProGalleriacd3daf143d