Тиждень за фахом товарознаця комерсанта!
4-8 квітня 2011 року в коледжі був проведений тиждень за фахом товарознавця-комерсанта комерційних дисциплін. До відкриття тижня за фахом товарознавця-комерсанта навчальні групи випустили настінні газети на тему, проводилось анкетування студентів, була проведена Олімпіада, проводились виховні години, отримані знання з екскурсії в краєзнавчий музей та на сучасні підприємства торгівлі та сфери послуг, проведились навчальні заняття за участю спеціаліста Чернівецького обласного управління у справах захисту прав споживачів та багато інших подій!
ПЛАН
проведення тижня за фахом товарознавця-комерсанта,
фахівця, адміністратора (господаря) залу комерційних дисциплін 4-8 квітня 2011 року
Відкриття тижня за фахом товарознавця-комерсанта, фахівця, адміністратора (господаря) залу: - повідомлення в групах, - випуск стінної газети відділення “Моя професія – моє покликання ” |
Анкетування студентів 131, 132, 141, 142 груп за темою: “Покращення психологічного клімату у навчальному закладі та гуртожитку” |
Олімпіада зі спеціальних дисциплін “Товарознавство”, “Оргтехніка”, “Обладнання підприємств торгівлі ” (231, 232 групи) |
Відкрита виховна година за темою: “Українські народні промисли” (331,332 групи) |
Екскурсії в краєзнавчий музей та на сучасні підприємства торгівлі та сфери послуг |
Торгівля продовольчими і непродовольчими товарами коробейниками
|
Відкрита виховна година за темою: “Прогулянка рідним містом ” |
Проведення навчальних занять за участю спеціаліста Чернівецького обласного управління у справах захисту прав споживачів |
Вечір відпочинку “Мої знають і зможуть” ( за участю кандидата економічних наук, доцента кафедри маркетингу ЧНУ Кифяка О.В.) |
Зустріч з практичними працівниками “Сучасний фахівець... Складові його успіху” (за участю директора Фокстрот-Луцьк Піддубного Олександра Михайловича) |
Засідання циклової комісії щодо підведення підсумків проведення тижня за спеціальностями “Товарознавство та комерційна діяльність” “Організація обслуговування в закладах ресто-ранного господарства і торгівлі ”, “Ресторанне обслуговування ” |