Тиждень за фахом товарознаця комерсанта!

112_copy

4-8 квітня 2011 року в коледжі був проведений тиждень за фахом товарознавця-комерсанта комерційних дисциплін. До відкриття тижня за фахом товарознавця-комерсанта навчальні групи випустили настінні газети на тему, проводилось анкетування студентів, була проведена Олімпіада, проводились виховні години, отримані знання з екскурсії в краєзнавчий музей та на сучасні підприємства торгівлі та сфери послуг, проведились навчальні заняття за участю спеціаліста Чернівецького обласного управління у справах захисту прав споживачів та багато інших подій!

 

ПЛАН

проведення тижня за фахом товарознавця-комерсанта,

фахівця, адміністратора (господаря) залу комерційних дисциплін 4-8 квітня 2011 року

Відкриття тижня за фахом товарознавця-комерсанта,

фахівця, адміністратора (господаря) залу:

- повідомлення в групах,

- випуск стінної газети відділення “Моя професія – моє покликання ”

Анкетування студентів 131, 132, 141, 142 груп за темою:

“Покращення психологічного клімату у навчальному закладі та гуртожитку”

Олімпіада зі спеціальних дисциплін “Товарознавство”,

“Оргтехніка”, “Обладнання підприємств торгівлі ” (231, 232 групи)

Відкрита виховна година за темою: “Українські народні промисли” (331,332 групи)

Екскурсії в краєзнавчий музей та на сучасні підприємства торгівлі та сфери послуг

Торгівля продовольчими і непродовольчими товарами коробейниками

 

Відкрита виховна година за темою: “Прогулянка рідним містом ”

Проведення навчальних занять за участю спеціаліста

Чернівецького обласного управління у справах захисту прав споживачів

Вечір відпочинку “Мої знають і зможуть” ( за участю кандидата

економічних наук, доцента кафедри маркетингу ЧНУ Кифяка О.В.)

Зустріч з практичними працівниками “Сучасний фахівець... Складові його успіху”

(за участю директора Фокстрот-Луцьк Піддубного Олександра Михайловича)

Засідання циклової комісії щодо підведення підсумків проведення

тижня за спеціальностями “Товарознавство та комерційна діяльність”

“Організація обслуговування в закладах ресто-ранного господарства і торгівлі ”,

“Ресторанне обслуговування ”