Новий Рік з першокурсниками!

1ny2011

В Чернівецькому кооперативному економіко-правовому коледжі 28 грудня відбулося свято Нового Року для студентів першого курсу. Організаторами цього шаленого свята були Студентський Профком (Соцька Марина, Качановська Анна, Крупа Яна,Перепіло Ірина, Балан Олександра, Герасим Віталій та ін.) на чолі із заступником директора з  гуманітарної освіти та виховання Борис Людмилою Миколаївною.

На цьому святі розкривали свої таланти першокурсники коледжу, а саме вражали публіку своїм вокалом,  хореографічними здібностями та акторською майстерністю. На першокурснтків чекали веселі конкурси і солодкі подарунки.

ГАЛЕРЕЯ ФОТОГРАФІЙ - НОВИЙ РІК ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ 2011

У капелюсі Діда Мороза директор коледжу Кошкаров С.А. привітав першокурсників, побажавши ім великого козацького здоров'я, натхнення до навчання та здійснення мрій.

 

Снігуронька Вразила своїм запальним східним танцем, а Дідусь розважав нестримним гумором! Основною родзинкою свята було обрання Короля і Королевивечірнього балу якими стали студенти 132 групи Якив’юк Роман і Шарик Мирослава (обирав Дід Мороз та Снігуронька). Після чого свято завершилось запальними танцями!

Автор: Соцька М.Ю.