2011 рік - рік білого Кролика (Кота)

2011

2011 рік - рік Кролика (або Кота) безсумнівно принесе багато успіху і щастя. Кіт завжди падає на чотири лапи – йому завжди щастить! Він щасливчик! Кожен день нового року стане символом змін в особистісному і психологічному аспекті.

2011 рік в Китаї вважається роком Кота. Японці ж вважають цей же рік роком Кролика. Проте в обох випадках символом року стане тваринка з пухнастою, м'якою шерстю, що звикла оберігати себе від будь-яких небезпек. Східні повір'я свідчать, що саме цей рік вважається найбільш щасливим роком з усього місячного циклу.

А, отже, всі люди, повинні стати вельми і вельми вдалими, хоча деякі астрологи вкрай стурбовані розташуванням зірок у 2011 році, пророкуючи природні катаклізми і безліч інших проблем (хоча, який рік не обходиться без них!).

Новий рік Кролика 2011 - не зобов'язаний бути роком масштабних катаклізмів. У рік Кролика, властивість поведінки якого - це обережність, дії простих людей і політиків повинні нести на собі відбиток далекоглядності і, частково навіть боязкості за наслідки. Кролики дипломатичні і віддані. А це дає надію на розсудливість і уважність. Кролики романтичні, а це дає привід вважати, що шлюби, вчинені в рік металевого кролика будуть міцні і щасливі. Символ року 2011 за східним календарем дуже розумний і знаючий у багатьох сферах життя, а це говорить про прихильність року до всіх, хто зайнятий наукою і мистецтвом. Кролик, символ 2011 року, часто акуратист, не любить хаосу у вчинках і навколишній світ.

Любов і Кохання! Ось те, що буде найважливішим у новому 2011 році! Любов буде скрізь, ви будете відчувати її всіма своїми органами почуттів, радіти, як діти і отримувати задоволення від життя! Усе пояснюється дуже просто: за китайським (східним) календарем - рік розпочнеться 14 лютого, а це День всіх закоханих! Подивіться навколо і полюбіть ближнього - саме це буде основним летмотивом нового 2011 року!

У плані здоров'я 2011 Кота також обіцяє бути хорошим. Не дарма ж кажуть, що у кішки дев'ять життів! У питаннях кар'єри і бізнесу 2011 Кота обіцяє бути стабільним. Незважаючи на те, що 2011 рік, також званий роком білого кролика, здається відносно спокійним, цей рік не позбавить від проблем і питань, що накопичилися в 2010 році Тигра. Самі по собі зазвичай проблеми не вирішуються, і тому треба буде докласти зусиль, щоб вирішити всі свої питання, що накопичилися раніше. Якщо пустити все на симоплив, то проблеми, накопичені в минулому році, тільки посиляться. Якщо ж вчасно закінчити раніше розпочаті справи, вони можуть принести значні успіхи. Удача, можливо, допоможе в цих починаннях. Потрібно тільки мислити позитивно і відкрито.

Найбільш виграшний спосіб мислення 2011 року - це спокій, умиротворення, життя теперешнім моментом. Знаходьте радість у роботі, гуляйте, ходіть в ресторани, кіно, театр, зустрічайтеся з друзями, родичами, читайте книги. Даруйте близьким любов, ласку. Не відмовляйте собі у приємних дрібницях, таких як спільна прогулянка, романтична вечеря, пікнік у вихідний день. Не забувайте дарувати коханим людям подарунки. У рік Кота відкиньте страхи та забобони, не зациклюйтеся на минулому або майбутньому, а просто майте тверду впевненість у тому, що все буде добре.

Найсприятливіше очікує нас в справах сімейних. Ви знаєте, що Кіт - сімейна тварина, він м’який і створює затишок в оселі.Ось саме тому чекайте в новому році, що в родині у вас все буде якнайкраще, а якщо Ви тільки мрієте завести сім’ю, то цей рік - хороший час для такого починання! 2011 рік ідеально підходить для створення сім'ї, весілля, переїзду в новий будинок, ремонту, купівлі нових меблів. У цілому рік повинен бути хороший - вдалий в коханні та стосунках, стабільний в плані здоров'я і фінансів.

Що ще цікавого чекати від нового року? Відомі астрологи обіцяють, що цей рік буде торжеством справедливості, той, хто незаконно заволодів чужим майном, в цей рік запросто може втратити його. Криза, швидше за все, наступного року ще буде тримати нас у своїх обіймах. Але кінець майбутнього року, принесе серйозне полегшення, сподіваємося, друзі, на краще!

Чекайте серйозних змін у багатьох галузях науки і суспільного світогляду. Всі зміни будуть максимально позитивними і приємними для нас.

Якщо ви народилися в рік Кози, Коня (особливо «Вогняного Коня»), Собаки, Бика або Дракона - то цей рік буде особливо вдалим для вас. Використовуйте момент! Започатковуйте нову справу і з успіхом виконаєте його!

Складніше доведеться тим, хто народився в рік Тигра, Півня або Мавпи. Цей рік зажадає від цих людей напружитися, що б досягти поставлених цілей і не розгубити накопиченого благополуччя. Для решти «тварин східного календаря» 2011 рік Кролика обіцяє бути нейтральним.

Провідні астрологи пророкують 2011 рік важким для наступних знаків зодіаку: Козерогів, Овнів, Близнюків, Раків і Риби. Набагато легше, згідно з прогнозами, доведеться Тельцям, Дівам, Стрільцям і Терезам.

За словами Герхарда Еммеріса, провідного астролога Берлінського Університету, 2011 рік стане вкрай каверзним у своїй першій декаді і після стане поступливим для кількох знаків зодіаку.