70 років - багатогранна праця, шлях творчого пошуку, досягнень, звершень та успіхів!

70years

      Сьогодні проходять урочистості присвячені 70-річчю з дня заснування Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу, які відбудуться 22 жовтня 2010 року в приміщенні Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу.

      Ось уже 70-тий рік Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж готує фахівців для різних галузей економіки, управління, юриспруденції та є засновником фонду кадрів системи споживчої кооперації. За цей період випущено більше 33 тисяч випускників, які зайняли гідне місце у багатогалузевому господарстві України.

      70 років – це багатогранна праця, шлях творчого пошуку, досягнень, звершень та успіхів. Всі ці роки викладацький колектив наполегливо та цілеспрямовано здійснює навчально-виховну, наукову, методичну роботу, постійно удосконалюючи та підвищуючи свою педагогічну майстерність.

 

      Зберігаючи традиції та впроваджуючи інновації, коледж є гарантом якісної професійної освіти, що забезпечує можливість кар’єрного росту випускників та визначення гідного місця в суспільстві.

      В основу концепції розвитку нашого навчального закладу покладено діючі державні та освітні програми.

      Головна мета коледжу – постійне зростання якості знань та рівня професійних компетенцій випускників коледжу. Ми вважаємо своїм першочерговим завданням формування у студентів таких особистих якостей та здібностей, які допоможуть їм стати успішними у професійному житті – вміння ставити цілі та досягати їх, здібність до аналізу власної діяльності та можливість зробити її гнучкою залежно від виникаючих умов і обставин, психологічну стійкість, здатність знаходити спільну мову з іншими людьми та вибудовувати з ними продуктивну комунікацію, прагнення до професійного самовдосконалення та  кар’єрного зростання.

      Ми розуміємо, що на сьогодні коледжу недостатньо мати відоме  ім’я та історію, тому що  в сучасних умовах навчальні заклади вимушені конкурувати між собою у «боротьбі» за абітурієнта.

      Для досягнення успіху у цьому напрямі слід вже сьогодні забезпечити прискорений, випереджаючий розвиток освіти, організувати навчально-виховний процес у коледжі з урахуванням сучасних досягнень національної та світової науки, педагогічної теорії і практики, новітніх педагогічних та інформаційних технологій.

      І ми докладемо усіх зусиль, щоб науковий та інтелектуальний потенціал, сучасна матеріально-технічна база коледжу гідно відповідали на всі вимоги часу.

     Сердечно вітаю усіх з ювілеєм, бажаю міцного здоров’я, сімейного та особистого щастя, благополуччя, нових творчих успіхів у справі підготовки висококваліфікованих фахівців на благо України.

Кошкаров Степан Андрійович

директор коледжу, кандидат економічних наук