ЧКЕПК :: Буковинська гостинність – 2015
3 грудня 2015 року у дворику чернівецької Ратуші та на базі ресторану «Варанці» відбувся ХІV фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» в якому взяли участь провідні заклади ресторанного господарства та студенти профільних навчальних закладів м. Чернівці.
Метою заходу була популяризація та розвиток кулінарного і кондитерського мистецтва, де можна було ознайомитися з досягненнями фахівців у галузі ресторанного бізнесу, підвищити свою професійну майстерність, поділитися досвідом.
Наш заклад гідно представили студентки відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій спеціальності Виробництво харчової продукції під керівництвом майстра виробничого навчання Шмельової Л.В. та здобули:
- Демчук Тетяна (181 група) срібло в номінації « Художня презентація композиції з овочів та фруктів – карвінг»
- Бойчук Ірина (381 група) бронза в номінації «Ексклюзивний святковий торт» та кубок «Приз глядацьких симпатій».
Молодці дівчата. Так тримати!
{gallery}2015-12-03-buk-gostin:145:100{/gallery}