Спеціальність: "Харчові технології"
Галузь знань | G Інженерія, виробництво та будівництво |
Спеціальність | G13 Харчові технології |
Освітньо-професійна програма Освітня програма |
Харчові технології Харчові технології |
Освітньо-професійний ступінь | фаховий молодший бакалавр |
Термін підготовки |
на основі повної загальної середньої освіти – 2 роки 5 місяців на основі базової середньої освіти – 3 роки 5 місяців |
Форми навчання | денна,заочна |
Документи про освіту |
Диплом фахового молодшого бакалавра Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти |
Перелік обов’язкових освітніх компонентів:
|
|
Перелік вибіркових компонентів:
|
|
Якщо Ви бажаєте:
|
Якщо Ви хочете працювати:
|
ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ!
Спеціальність Харчові технології орієнтована на розвиток професійних компетентностей фахівців для здійснення ефективної діяльності підприємств харчової промисловості, які застосовують основні поняття і принципи проєктування та функціонування підприємств харчової промисловості і закладів ресторанного господарства, систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, сутність та параметри технологічних процесів виробництва харчових продуктів, принципи розроблення нових та удосконалення існуючих харчових технологій, а також сучасне технологічне і лабораторне обладнання, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення. Освітньо-професійна програма «Харчові технології» має численні професійні переваги, які сприяють успішній кар'єрі, а саме:
- уміння впроваджувати у виробництво технології харчових продуктів з врахуванням принципів інтенсифікації технологічних процесів;
- знання технологічних процесів на основі розуміння їх сутності з використанням технічного, інформаційного та програмного забезпечення.
- уміння організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів досліджень;
- уміння забезпечувати якість харчових продуктів у межах сучасних систем управління якістю та безпечністю на основі системи знань про закономірності перетворень основних компонентів продовольчої сировини впродовж технологічного процесу та під час зберігання харчових продуктів;
- уміння розробляти нові та удосконалювати існуючі харчові технології з метою реалізації принципів ресурсозаощадження та раціонального харчування;
- знання та вміння обирати та експлуатувати технологічне обладнання харчових виробництв, модернізувати діючі виробництва (виробничі дільниці);
- знання з формування стратегії в галузі харчових технологій;
- впровадження та розробка ефективних методів організації праці.
https://college.cv.ua/specialties/food-technologies#sigProGalleria44b4dad752
Матеріально-технічна база коледжу, наявність висококваліфікованих викладачів, практичних спеціалістів створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних умінь, необхідних майбутнім фахівцям. Закріпити і поглибити свої знання, навики, студенти коледжу мають можливість під час проходження виробничої практики в кращих ресторанах міста та області.
Де працюють наші випускники?
Кафе, бари, ресторани, фабрики з виробництва готової іжі, виробництва заморожених продуктів, продуктів тривалого зберігання, кейтерингові компанії, заклади з доставки харчової продукції, веганські заклади ресторанного бізнесу, пункти харчування у дитячих садках, школах, лікарнях, крафтові виробництва десертів, сиру, піци, напоїв та інших продуктів, кулінарні студії, фудтраки, лабораторії з дослідження безпечності харчової продукції, заклади професійної освіти тощо.