ЧКЕПК :: Всеукраїнський конкурс фахової майстерності
24 лютого 2016 року на базі Чернівецького Державного комерційного технікуму відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації спеціальності Харчові технології.
Перемогу у конкурсі вибороли:
- Кокоячук Владислав – 281 група – І місце та номінація «Краща фірмова страва від кухаря»;
- Осович Анастасія – 381 група – ІІ місце;
- Пампуха Анастасія – 381 група – ІІІ місце;
- Келя Міхаєла – 381 група – перемога в номінації «Прагнення до перемоги»;
- Герчак Василь – 281 група – перемога в номінації «Оригінальність оформлення кондитерського виробу»;
- Кухарчук Юлія – 381 група – перемога в номінації «Творчий пошук у кулінарії».
Члени журі – провідний ресторатор Чернівецької області – Басенко Світлана Василівна, шеф-кухар ресторану «Панська Гуральня» Кінський Сергій Олексійович та методист Ради директорів Дячук Лілія Миколаївна відзначили високий рівень підготовки майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства, творчий підхід конкурсантів, креативність в оформленні та приготуванні кулінарних страв.
Вітаємо переможців і учасників конкурсу з успішним подоланням першої сходинки на шляху до вершин фахової майстерності!
Молодці!!! Так тримати!!!
{gallery}2016-02-24-konkurs:145:100{/gallery}