ЧКЕПК :: Свято гарбуза 2020

Уже сьомий рік поспіль у Чернівцях відбувся студентський благодійний фестиваль-ярмарок з кулінарного мистецтва «Свято гарбуза - 2020».

Зазвичай це свято проводилося на Центральній площі нашого міста, де студенти демонстрували свої творчі здібності та пригощали містян своїми кулінарними та кондитерським стравами і виробами, в складі яких був гарбуз.

20 жовтня 2020 року благодійний фестиваль-ярмарок у зв’язку з пандемією та карантинними обмеженнями проводився у новому форматі - он-лайн (дистанційно). Учасниками заходу стали студенти Коледжу спеціальності «Харчові технології»: Колісник Богдан, Боднарюк Олександра та Котубей Михайло.

Студенти-кулінари під керівництвом майстра виробничого навчання Бучковської Ії Федорівни продемонстрували свої творчі здібності, майстерність, вміння, творчість, креативність, приготували смаколики з цінного і поживного осіннього плоду – гарбуза, а саме: Суп-пюре з гарбуза, Чізкейк з ноткою гарбуза та Мінігарбузики ( булочки, в основі яких - гарбуз).

Для участі у фестивалі учасники знімали відеоролики з процесу приготування та презентації страви. Представленні роботи учасників висвітлювалися у соціальних мережах