ЧКЕПК :: Звіт тижня за фахом економічних спеціальностей (3-7.11.2014)

Важливе місце в системі підготовки молодших спеціалістів з бухгалтерського обліку та фінансів займає тиждень за фахом, який на економічному відділенні ЧКЕПК проходив з 3 по 7 листопада 2014 року.

03 листопада розпочався тиждень за фахом з виставки тематичних стінних газет груп економічного відділення, серед яких кращими було відзначено стінні газети 311 групи у номінації «Професійне спрямування» та 211 групи у номінації «Креативність».

Для студентів 2 та 3 курсу спец. «Фінанси і кредит» був проведений урок фінансової грамотності, присвячений Всесвітньому дню заощаджень, на якому начальник Чернівецького відділення № 1 АТ «Дельта-Банк» Михайлова О.А. охарактеризувала суть діяльності банків та вплив заощаджень вкладників на економіку країни.

Читати далі

План проведення тижня за фахом технологічних дисциплін

Назви заходів

Час і місце проведення

І день /10.11.14/ понеділок
Відкриття тижня за фахом: Презентація - портфоліо груп технологічного відділення 11.20-11.50
Фойє ІІ поверху навчального корпусу
Бармен-шоу 11.20-11.50
Фойє ІІ поверху навчального корпусу
ІІ день /11.11.14/ вівторок
Олімпіада з фахових дисциплін серед студентів ІІІ курсу спеціальності Виробництво харчової продукції 13.10
Каб. № 1/2 (гуртожиток №1)
ІІІ день /12.11.14/ середа
Виставка-розпродаж борошняних, кондитерських виробів та десертів 11.20-11.50
Фойє ІІ поверху навчального корпусу
Зустріч з працівниками сфери ресторанного господарства 15.00-16.00
Каб. № 1/1 (гуртожиток №1)
ІV день /13.11.14/ четвер
Конкурс професійної майстерності серед студентів відділення спеціальності Виробництво харчової продукції «МАЙСТЕР-ШЕФ» 14.00
Їдальня коледжу
V день /14.10.14/ п’ятниця
Брейн-ринг серед студентів ІІІ курсу спеціальності Ресторанне обслуговування 15.00
Каб. № 1/1 (гуртожиток №1)
VІ день /15.10.14/ субота
Відкрите засідання професійних гуртків відділення «Гурме», «Ресторатор» 10.00
Кухня-лабораторія (гуртожиток №1)
VІІ день /16.10.14/ неділя
День відкритих дверей 11.45
Фойє актового залу
VІІІ день /17.10.14/ понеділок
Підведення підсумків 15.00
Каб. № 1/1 (гуртожиток №1)

ЧКЕПК :: План проведення тижня за фахом економічно-облікових дисциплін

Дата

Назва заходів

03.11.14 Понеділок

Конкурс стінних газет на економічну тематику

Відкрита виховна година на тему: За круглим столом з професіоналами Чит. зала поч. о 15 год.

04.11.14 Вівторок

Науково - теоретична конференція на тему: "Підвищення ефективності діяльності підприємств як фактор розвитку держави". Акт. зала о 15 год.

Виставка творчих робіт студентів економічного відділення Фойє акт.зала

05.11.14 Середа

Олімпіади з фахових дисциплін для студентів 3 курсу "Фінанси і кредит" та "Бухгалтерський облік" Аудит. 114 о 15.00 год.

Бліц турнір кросвордів для студентів II курсів: "Фінанси і кредит" та"Бухгалтерський облік" | Аудит. 112 та 118 о 15.00 год.

06.11.14 Четвер

Конкурс ЕКО - МІС серед студентів "Фінанси і кредит" та "Бухгалтерський облік" | Акт. зала о 13-30 год.

ЧКЕПК :: "Свято гарбуза 2014" - вітаємо переможців!

Cтуденти ІV курсу технологічного відділення спеціальності «Виробництво харчової продукції» із зайнятим ІІ місцем в І студентському благодійному фестивалі кулінарного мистецтва «Свято гарбуза – 2014», що проводився Чернівецьким торговельно-економічним інститутом Київського національного торговельно-економічного університету 22 жовтня 2014 року.

Бажаємо Вам і надалі творчих злетів на професійній ниві.

Читати далі

ЧКЕПК :: Чернівці-Румунія - співпраця триває!

З 15 по 18 жовтня 2014 року викладачі та студенти Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу відвідали Ботошанський економічний коледж «Октав Оніческу» (Румунія), з нагоди святкування 125-річчя з дня створення. Зустріч відбулася в рамках програми співпраці між навчальними закладами, яка продовжується протягом п’яти років. Програма святкування включала науково-методичні, виховні, культурні, художні та спортивні заходи.

Члени делегації нашого Коледжу брали активну участь у офіційних та професійних бесідах за участю педагогів та науковців з Ботошан, Ясів, Сучави та Пятра Нямц. Цікавим досвідом став історичний симпозіум на тему: «Економічне та комерційне навчання в Ботошанах за час 125-річного існування економічного коледжу», де виступали викладачі університетів, фахівці в галузі економічної науки та журналісти Румунії.

У рамках святкової програми відбулось урочисте відкриття та освячення пам’ятної дошки: «125 років економічного та комерційного навчання в Ботошанах» та презентація робіт, надрукованих з нагоди святкування. Серед них документальна книга «Мости через час», автором якої є директор коледжу професор Іоан Хуцану та історичний нарис «Економічне та комерційне навчання в Ботошани» під авторством Юліана Некіфора. Виставка-презентація кулінарного мистецтва дозволила гостям оцінити фахову майстерність студентів технологічного відділення Ботошанського коледжу.

Того ж дня у театрі імені Міхая Емінеску пройшло святкове зібрання запрошених гостей, офіційних осіб, викладачів, студентів, батьків та випускників минулих років. Від імені нашої делегації виступив директор коледжу Кошкаров Степан Андрійович з вітаннями та найкращими побажаннями подальшого розвитку та процвітання Ботошанського коледжу, а також висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю між нашими навчальними закладами.

Привітання з цієї нагоди іменинники отримали також і від наших студентів Романа Харовського та Ірини Гаїнуци, які своїми піснями передали найкращі побажання від імені українського студентства, за що отримали найпалкіші оплески в той вечір.

Приємною подією стало також нагородження наших делегатів почесними дипломами за вагомий внесок у справу співпраці, обмін досвідом в економічному навчанні та зміцненні дружби між нашими сусідніми народами.

 

Читати далі

ЧКЕПК :: Практичне дослідження якості страв

З ініціативи студентів та викладачів технологічного відділення на базі лабораторії «Основи стандартизації» Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету було проведено дослідження якості страв, що готуються в їдальні коледжу.

Під час роботи використовувався метод Гербера, метод висушування наважки та визначення за органолептичними показниками рівня якості основного продукту і норми закладання сировини в стравах.

ВІТАЄМО студентів та працівників коледжу!!!

Якість страв, приготовлених в їдальні коледжу, відповідає чинним стандартам України.

Читати далі

ЧКЕПК :: Ми святкуємо День Юриста!

8-9 жовтня 2014 року на правознавчому відділенні коледжу відбулося святкування Дня юриста.

Офіційно День юриста був запроваджений Указом Президента України ще у 1997 році, ставши основним професійним святом усіх служителів Феміди.

У ці дні вже традиційним стало проведення міжвузівської студентської конференції «Проблеми правової реформи та розбудови громадянського суспільства».

Читати далі

  • ##########