Умови доступности для навчання осіб з особливими потребами

Будівля та приміщення Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права відповідно до Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2015 № 1187 ( із змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету міністрів України від 10 травня 2018 року № 347) та на виконання листа Департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації Міністерства освіти і науки України від 07.11.2018 року № 67-1120) відповідають вимогам ДБН  В. 2.2-40:2018 «інклюзівність будівель і споруд» та є  доступними для здобуття освіти осіб з особливими потребами.

Прилегла до навчального корпусу і гуртожитку територія не створює перешкод для пересування; можливе паркування автомобілів близько до входу; наявні переносні подовжені пандуси; для заїзду візками передбачено окремий безсходинковий вхід; ширина коридорів та дверних отворів в аудиторіях та інших приміщенях достатня для пересування, пороги відсутні. Для осіб с особливими потребами створена універсальна туалетна кімната, оснащена спеціальними поручнями.

Можливе додаткове  облаштування/пристосування навчального місця в аудиторії згідно рекомендацій, викладених у Довідці (виписці) до акта огляду МСЕК, для кожного здобувача освіти з особливими потребами.