ЧКФКЕП :: Підписано Меморандум про співпрацю з одним із кращих Університетів Польщі

У квітні між Університетом «Вища школа бізнесу» - «WSB University» (Dabrova Gornicza, Poland) та Чернівецьким кооперативним фаховим коледжем економіки і права підписано Меморандум про співпрацю. Одним і напрямків спільної діяльності є можливість продовжити навчання випускниками Коледжу на старших курсах WSB University за відповідними освітніми програмами.

Меморандум про співпрацю завантажити

Адміністрація Університету проаналізувала освітньо-професійні програми, за якими здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів у Коледжі, високо оцінила результати навчання здобувачів освіти та запропонувала співпрацю. Така освітня траєкторія реалізує бажання багатьох наших студентів отримати європейську освіту для успішного подальшого кар'єрного росту та працевлаштування.

WSB University займає 3–6 місця у рейтингу кращих закладів вищої освіти у Польщі. В Університеті навчаються 16 тисяч студентів, мова навчання – англійська, польська.

Це не перший досвід міжнародної співпраці, Коледж понад десять років у своїй діяльності застосовує кращі надбання європейської освіти, які переймає в інших освітніх партнерів - Ботошанського економічного коледжу Октав Оніческу (Румунія), Прешовського коледжу торгівлі й обслуговування (Словаччина).