ЧКФКЕП :: Урочисте вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам

28 червня, у великий день для нашої держави, відбулося урочисте вручення дипломів фахових молодших бакалаврів у затишній актовій залі Коледжу.

Сьогодні ми святкуємо вручення дипломів в день, коли країна отримала свій правовий фундамент. Записані у ній в 1996 році слова перестали бути історією – вони стали для українців по-справжньому життєвими і нагальними: слова про право на життя і свободу, честь і гідність, про ціну нашої землі.

З вітальним словом до випускників звернувся директор коледжу - кандидат економічних наук, доцент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Кошкаров Степан Андрійович та побажав мудрих рішень і дій, високих навчальних та професійних досягнень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів, впевненості у власних силах і постійного самовдосконалення та вручив дипломи з відзнакою випускникам, почесні грамоти за високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті коледжу. Вітаючи випускників, він запевнив, що отримані знання дадуть їм можливість зробити перший крок у доросле життя і продуктивно працювати задля перемоги та процвітання нашої країни. На свято була запрошена заступниця директора регіонального управління з корпоративного бізнесу АТ «А-банк» Головенко Крістіна Юріївна. А також вітала випускників мама студента, випускниця коледжу та магістр Львівського торговельно-економічного університету, начальниця відділу кадрового забезпечення Управління поліції охорони в Чернівецькій області Чебан Альона Миколаївна.

Зі словами привітань до студентів випускних груп звернулися заступники відділень та куратори, які були їхніми наставниками протягом років навчання в коледжі. В свою чергу випускники подякували за найкращі роки, проведені в стінах рідного закладу.

Дорогі випускники, ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна!

І знайте, що найцінніше, чим ми володіємо, це час власного життя, наші знання та вміння. Тому найкраща інвестиція – це інвестиції у власний розвиток.

Вітаємо вас, дорогі випускники, з досягненням ще однієї висоти у вашому житті.

Продовжуйте щасливу книгу вашого життя, наповнюйте її приємними емоціями, новими враженнями, знаннями та великими досягненнями!

В добру путь, дорогі випускники!

Миру та перемоги нашій державі!