ЧКФКЕП :: Перше знайомство з бібліотекою коледжу

На початку навчального року студенти 141-181 групи взяли участь у інформаційній годині «Перше знайомство з бібліотекою коледжу». Провідний бібліотекар Тетяна Сердюк привітала здобувачів зі вступом до коледжу, розповіла про історичне минуле освітнього закладу та бібліотеки.

Бібліотека – це не лише місце для збереження літературних джерел, це безмежний, надзвичайний світ книги, який допомагає відвідувачам зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, людського життя та є тим джерелом знань, користуючись яким, можна стати освіченою людиною і висококваліфікованим фахівцем своєї справи. Помічниками, порадниками і провідниками у цікавий світ книг є бібліотекарі.

Під час зустрічі студенти отримали корисну інформацію щодо структури бібліотеки, обслуговування, дізналися про наявність навчальної і художньої літератури, а також про можливості користування фондом електронної бібліотеки коледжу. Електронна бібліотека містить публікації наукових та навчальних праць викладачів та співробітників коледжу. Серед них - навчальні підручники та посібники, статті та тези конференцій.

Бібліотекарка ознайомила нових здобувачів освіти з правилами користування та поведінки у бібліотеці. Вона наголосила на відповідальності за взяті книги та посібники, про своєчасне їх повернення, висловила сподівання, що бібліотека стане улюбленим місцем для навчання, спілкування та цікавих зустрічей.

Наприкінці зустрічі здобувачі отримали читацькі квитки та комплекти підручників.