ЧКФКЕП :: З Днем працівника освіти!

Із безлічі професій на Землі,
Які вже є, яких ще будуть вчити, -
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії – Учитель.

Початок жовтня для студентів і викладачів Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права щедрий на свята. 3 жовтня в актовій залі коледжу пройшов урочистий захід з нагоди трьох осінніх свят: Дня міста Чернівців, Дня народження рідного кооперативного коледжу та Дня працівників освіти.

Розпочалося дійство вшануванням пам’яті загиблих Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих.

Перша святкова дата - це День нашого рідного міста Чернівці перлини Буковини. Міста, яке завжди милує око та манить до себе. Величні пам’ятки архітектури, розкішні храми, старовинні площі, затишні вулички, привітні перехожі назавжди закарбовуються в пам’яті після того, як ви поринете в атмосферу нашого міста. Присутні з залі мали можливість підслухати розмову відомих краянок - Ольги Кобилянської та Наталії Кобринської і опинитися у 19 столітті.

Надзвичайно ліричним було читання поезії  Марії Звірід «Чернівці» разом із переглядом світлин нашого міста.

Друге свято - 84-та річниця з дня заснування рідного Чернівецького кооперативного коледжу. Наш коледж – це не просто освітній заклад. Це осередок знань, традицій і кооперативних цінностей, які ми несемо з гордістю протягом багатьох років. У цьому переконував і фільм, присвячений історії нашого закладу.

Третя частина концерту була присвячена Дню працівників освіти, адже саме у цей день ми вшановуємо всіх тих, кого любимо і поважаємо. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Степан Андрійович Кошкаров і вручив грамоти педагогам за високий рівень професіоналізму та сумлінну працю У подарунок студенти підготували подарунки та творчі номери.

Завершились урочистості виконанням пісні, що підкреслила дух єдності та віри у Перемогу та світле майбутнє країни.