ЧКФКЕП :: З ДНЕМ ЮРИСТА!

День юриста - важливе свято для всіх, хто присвятив своє життя захисту прав і свобод громадян. Цього дня ми вітаємо професіоналів, які щодня працюють над створенням справедливого суспільства та захищають закон і порядок.

День юриста в Україні відзначають 8 жовтня. Це свято було засноване в 1997 році за указом президента. Вважається, що саме цього дня у 1016 році князь Ярослав Мудрий видав перше зведення законів, відоме як Руська правда.

У сучасному світі юристи не лише беруть участь у забезпеченні прав кожного громадянина, але й роблять свій внесок у розвиток законодавства. Фахівці захищають інтереси людей, які до них звернулися та борються за справедливість.

Шановні юристи, бажаємо вам завжди мати мудрість та рішучість у вирішенні юридичних питань, завжди дотримуватися високих стандартів етики та справедливості, та завжди бути на захисті прав і свобод громадян.

В цій важкій і непростій професії бажаємо вміння знаходити правильні рішення, бути справедливими і чесними. Підкорювати нові вершини і досягати поставлених цілей!

Циклова комісія
юридичних дисциплін