ЧКФКЕП :: ТИЖДЕНЬ ЗА ФАХОМ

У ході реалізації плану тижня спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 181 Харчові технології викладачами та студентами були організовані наступні заходи:

  • зустріч здобувачів освіти зі стейкхолдером - керуючою ресторану «Ребра та вогонь» Віолетою Шалєєвою;
  • виставка тематичних столів до великодніх свят, підготовлена членами гуртка «Ресторатор» під керівництвом Галини ЛУЦИК;
  • майстер-клас з виготовлення писанок за участі випускниці Юлії КЛАПІЙЧУК, організований керівницею гуртка «Творча майстерня» Лілією ШМЕЛЬОВОЮ;
  • практичне заняття з дисципліни «Гігієна та санітарія» у концептуальному закладі ресторанного господарства «Ребра та вогонь», проведено викладачами Сільвією МАКОВІЙ та Тетяною ПЕРЕВЕРЗЕВОЮ;
  • воркшоп зі студентами спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа,181Харчові технології провів випускник   коледжу, а нині су-шеф  ресторану «Ноель» Богдан КОЛІСНИК;
  • заняття з вивчення роботи готельно-ресторанного комплексу проведено у ГРК « Вікторія де Люкс»;
  • благодійна акція  до Великодня - випікання пасок для воїнів ЗСУ та вимушено переселених осіб, які проживають у гуртожитку  коледжу.