ЧКФКЕП :: ТИЖДЕНЬ ЗА ФАХОМ
У ході реалізації плану тижня спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 181 Харчові технології викладачами та студентами були організовані наступні заходи:
- зустріч здобувачів освіти зі стейкхолдером - керуючою ресторану «Ребра та вогонь» Віолетою Шалєєвою;
- виставка тематичних столів до великодніх свят, підготовлена членами гуртка «Ресторатор» під керівництвом Галини ЛУЦИК;
- майстер-клас з виготовлення писанок за участі випускниці Юлії КЛАПІЙЧУК, організований керівницею гуртка «Творча майстерня» Лілією ШМЕЛЬОВОЮ;
- практичне заняття з дисципліни «Гігієна та санітарія» у концептуальному закладі ресторанного господарства «Ребра та вогонь», проведено викладачами Сільвією МАКОВІЙ та Тетяною ПЕРЕВЕРЗЕВОЮ;
- воркшоп зі студентами спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа,181Харчові технології провів випускник коледжу, а нині су-шеф ресторану «Ноель» Богдан КОЛІСНИК;
- заняття з вивчення роботи готельно-ресторанного комплексу проведено у ГРК « Вікторія де Люкс»;
- благодійна акція до Великодня - випікання пасок для воїнів ЗСУ та вимушено переселених осіб, які проживають у гуртожитку коледжу.
View the embedded image gallery online at:
https://college.cv.ua/1096-2025-04-23-tizhden#sigProGalleriac81eb5ac3e
https://college.cv.ua/1096-2025-04-23-tizhden#sigProGalleriac81eb5ac3e