ЧКФКЕП :: Круглий стіл «Професійна мотивація як невід’ємна складова освітнього процесу»

Співпраця закладів фахової передвищої освіти з підприємствами покращує освітній процес через узгодження освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа з вимогами ринку праці, надає доступ до сучасного устаткування та інноваційних технологій, сприяє спільній розробці навчальних матеріалів. Такий підхід дозволяє студентам отримати практичні навички та досвід, а закладам - оновити освітні програми і краще готувати майбутніх фахівців.

Згідно з планом роботи циклової комісії туристичних та технологічних дисциплін 20 жовтня проведено методичний семінар - практикум у формі круглого столу на тему: «Професійна мотивація як невід’ємна складова освітнього процесу».

У роботі заходу взяли участь директор коледжу Степан Кошкаров, заступник директора, завідувач відділення Людмила Борис, викладачі циклової комісії та запрошені гості- керівники практики, стейкхолдери : Віолета Шалєєва- керуюча реберні « Ребра та вогонь», Дмитро Поштарюк - шеф-кухар реберні « Ребра та вогонь», Богдан Бока- адміністратор ресторану «Rita Stеinberg», Едуард Ігнатеско - шеф-кухар ресторану «ROTI», технік-технолог кондитерської «Терешкіно» - Тамара Гайдєв.

Обговорено важливі питання співпраці щодо організації виробничої практики та інших спільних освітніх заходів.