ЧКЕПК :: Вивчаємо НАССР!

День СоборностіСистема НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) є єдиною системою управління безпечністю харчової продукції, яка довела свою ефективність і прийнята міжнародними організаціями, а з 2015 року підтримується законодавством України.

11 квітня 2019 року на базі Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу відбувся семінар-тренінг «Система управління безпечністю продуктів харчування НАССР (ISO 22000)», організатором якого виступила Спілка споживчих товариств Чернівецької області.

Під час семінару-тренінгу було проведено огляд законодавчої бази щодо впровадження системи безпечності харчових продуктів, надана характеристика побудови системи НАССР та наведено порядок розроблення постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Участь у семінарі-тренінгу взяли понад 80 учасників, серед них голови правлінь райспоживспілок, споживчих товариств, керівні працівники закладів торгівлі, ресторанного господарства, виробничих підприємств та ринків, педагогічні працівники. Найближчим часом планується проведення аналогічних навчань для студентів коледжу.