ЧКЕПК :: Студенти та професіонали обговорили інновації в індустрії гостинності
21 жовтня у коледжі відбулася міжвузівська студентська науково-практична конференціія "Інноваційні напрями розвитку індустрії гостинності" у якій взяли участь студенти та викладачі профільних навчальних закладів, фахівців сфери готельного та ресторанного бізнесу. Серед запрошених гостей Олексюк Наталія Деминтіївна - голова громадської організації "ХоРеКа Буковина"; Басенко Світлана Василівна – член громадської спілки «Буковинська гільдія кулінарів», директор ресторану «Піар».
Майбутні професіонали індустрії гостинності вже зараз продемонстрували справжнє захоплення своєю професією , презентуючи цікаві пізнавальні доповіді, присвячені найбільш актуальним та затребуваним ринком послуг інноваціям:
- Яківюк Оксана – «Ринок готельних послуг: проблеми та перспективи розвитку»;
- Золота Сніжана – «Ефективні технології впливу на лояльність споживачів ресторанних послуг»;
- Юрійчук Ірина – «Розвиток еко-готельного бізнесу в Україні;
- Найдиш Ірина – «Сучасні тенденції розвитку ресторанної індустрії»;
- Клим Олександра – «Інновації та тренди у світовому та українському ресторанному бізнесі»;
- Довганюк Аліна – «Характеристика напрямів інновацій та їх використання в діяльності закладів ресторанного господарства»;
- Кузик Антоніна – «Готелі майбутнього, як частина гостинності в Україні».
View the embedded image gallery online at:
https://college.cv.ua/691-2019-10-21-conference#sigProGalleria93f8d05ae2
https://college.cv.ua/691-2019-10-21-conference#sigProGalleria93f8d05ae2