ЧКЕПК :: СВЯТО ПРОФЕСІЇ

Сучасні стандарти готельно-ресторанної індустрії вимагають фахівця нової формації, який за своїми кваліфікаційними вимогами повинен не тільки багато знати, а й багато вміти. Заклади ресторанного господарства бажають мати креативного, інноваційного, навіть артистичного працівника, який максимально може приносити прибуток закладу. Однією із форм навчання для розкриття потенціалу студентів у коледжі є проведення тижня спеціальності.

Традиційно до Міжнародного дня кухаря циклова комісія туристичних та технологічних дисциплін проводить низку заходів, котрі складаються у справжнє професійне свято для студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».

22 жовтня 2019 р. майстром виробничого навчання Бучковською І.Ф. та студентами відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій організовано благодійну виставку-розпродаж виробів власного виготовлення, смаколики пропонували викладачам та студентам коледжу.

Для студентів молодших курсів та інших спеціальностей було проведено майстер-клас з художнього оформлення пряників. Секретами художнього розпису поділилась студентка ІІІ курсу спеціальності Харчові технології Боднарюк Олександра.