ЧКФКЕП :: ВСТУП до ФАХУ

Традиційно у Коледжі на початку навчального року студенти другого курсу спеціальностей Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм опановують навчальну практику «Вступ до фаху». Викладачі фахових дисциплін знайомлять студентів з типами готельно – ресторанних та туристичних закладів, їх дислокацією, основними навчальними дисциплінами, що формуватимуть їх професійні компетенції.

Майбутні фахівці індустрії гостинності ознайомлюються з вимогами до спеціалістів готельно – ресторанної справи та туризму, вивчають основні функціональні обов’язки, які виконують фахівці сфери обслуговування.

08 вересня для студентів була організована виїзна екскурсія в кінно-спортивний клуб «Буковинська Троя». Студенти відвідали музей Трипільської культури, ознайомилися із ресторанним комплексом та послугами, що надаються на підприємстві.