ЧКФКЕП :: ЗНАЙОМСТВО З ПРОФЕСІЄЮ

Студенти другого курсу відділення туристично - ресторанного обслуговування та харчових технологій підсумкове заняття з навчальної практики Вступ до фаху провели на базі сучасних підприємств області -готельно-ресторанного комплексу RIVOLI.CITY.CLUB. та готельно-туристичного комплексу КОЗАЦЬКИЙ ХУТІР.

У готельно- ресторанному комплексі RIVOLI.CITY.CLUB. із особливостями роботи сучасного підприємства та матеріальною базою ресторану студентів ознайомив випускник коледжу шеф-кухар ресторану Ігнатеско Едуард, який наголосив на необхідності навчатись та постійно самовдосконалюватись, враховуючи вимоги сучасного відвідувача.

«Козацький Хутір» – невеликий куточок смачної козацької України. Цей оригінальний заклад запрошує усіх гостей гарно відпочити, скуштувати вишукану традиційну українську кухню та відчути безліч позитивних емоцій. Адміністатор закладу ознайомила студентів з організацією роботи підприємства, професійними обов’язками адміністратора залу, офіціанта, бармена, визначила ряд професійних компетенцій, необхідних у роботі фахівця ресторанного бізнесу.

Проведене заняття залишило ряд позитивних емоцій та бажання досягти своєї мрії, стати успішними у професії, зробити кар’єру у сфері індустрії гостинності.