ЧКФКЕП :: Здобуваємо фах
Одним із найперспективніших шляхів удосконалення підготовки майбутніх спеціалістів, озброєння їх потрібними знаннями і практичними навичками є впровадження активних форм і методів навчання, а також тісний зв'язок теоретичного навчання з вимогами виробництва. Тому для викладачів фахових дисциплін важливою є співпраця зі стейколдерами.
Досвідчені викладачі технологічних дисциплін коледжу Луцик Г.М., Шмельова Л.В. та Переверзева Т.І. 20.02.2023 р. провели практичні заняття з дисциплін: «Організація виробництва у закладах ресторанного господарства», «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Гігієна і санітарія» у групі 281, спеціальності 181 Харчові технології за участі бренд-шефа Поштарюка Дмитра та лайф-коучинга Шалеєвої Віолети на підприємстві ресторанного господарства «Ребра та вогонь». Зазначимо, що підприємство є одним з найуспішніших у місті, а Поштарюк Д. та Шалєєва В. – випускники коледжу минулих років.
Студенти та викладачі щиро вдячні адміністрації закладу за цікаве, змістовне наповнення заняття, під час якого було поєднано теоретичні та практичні аспекти теми, а також, присутні студенти взяли активну участь в обговоренні питань успішного розвитку підприємств сфери гостинності.
https://college.cv.ua/893-2023-02-27-binzan#sigProGalleriabcfe994174