ЧКФКЕП :: Новації в харчових технологіях

4 травня викладачі та студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій взяли участь у практичному майстер-класі з виробництва овочевих страв з використанням технік і технологій для збереження харчової цінності продуктів.

Лектор - Наталія Бочарова, лікар функціональної медицини, дієтолог, нутриціолог, велнес-консультант.

Пані Наталія продемонструвала учасникам статистичні дані щодо захворювань людей, які виникають внаслідок неправильного харчування, вживання у їжу продуктів з високим глікемічним індексом, та порушення пропорцій «тарілки здорового харчування». Це дає поштовх до створення інноваційної ресторанної продукції, формує нові завдання та цілі для фахівця сфери ресторанного господарства.