ЧКФКЕП :: Екзамен на майстерність
29-30 травня студенти ІІІ курсу, спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційний іспит з присвоєнням розрядів з професії «Кухар».
Здобувачі освіти успішно виконали пробну кваліфікаційну роботу.
Студенти демонстрували свої досягнення з приготування страв, перетворювали звичайні продукти в букет незабутніх смаків та ароматів і здивували присутніх сміливістю в приготуванні соусів та порадували використанням як вишуканих інгредієнтів, так і традиційних продуктів. Були представлені страви національної української та європейської кухні. Подача страв супроводжувалася коментарями та рецептурою авторів.
Високий рівень підготовки здобувачів освіти відзначила спікер-стейкхолдер, голова екзаменаційної комісії – Бадюк Наталія Олександрівна, технік-технолог закладу швидкого харчування «Гном» та викладачі фахових дисциплін. За рішенням кваліфікаційної комісії студентам присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії.
https://college.cv.ua/924-2023-05-31-ekzamen#sigProGalleria2c7a351b3b