ЧКФКЕП :: Екзамен на майстерність

29-30 травня студенти ІІІ курсу, спеціальності 181 Харчові технології склали кваліфікаційний іспит з присвоєнням розрядів з професії «Кухар».

Здобувачі освіти успішно виконали пробну кваліфікаційну роботу.

Студенти демонстрували свої досягнення з приготування страв, перетворювали звичайні продукти в букет незабутніх смаків та ароматів і здивували присутніх сміливістю в приготуванні соусів та порадували використанням як вишуканих інгредієнтів, так і традиційних продуктів. Були представлені страви національної української та європейської кухні. Подача страв супроводжувалася коментарями та рецептурою авторів.

Високий рівень підготовки здобувачів освіти відзначила спікер-стейкхолдер, голова екзаменаційної комісії – Бадюк Наталія Олександрівна, технік-технолог закладу швидкого харчування «Гном» та викладачі фахових дисциплін. За рішенням кваліфікаційної комісії студентам присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії.