ЧКФКЕП :: Круглий стіл

23 жовтня 2023 року в рамках проведення фахового інтенсиву цикловою комісією технологічних та туристичних дисциплін відбувся круглий стіл на тему «Принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів у сфері ресторанного господарства».

На зустріч із студентами були запрошені - завідувач районної філії Державної установи Чернівецького обласного центру контролю профілактики хвороб МОЗ України, лікар з гігієни харчування – Юрій Водянчук та лікар-інтерн – епідеміолог Яна Кропатницька, які ознайомили майбутніх фахівців сфери ресторанного господарства з вимогами щодо безпечності харчових продуктів та запровадження системи НАССР у нашому регіоні.

При обговоренні актуальних питань студенти отримали багато цікавої та корисної інформації.

View the embedded image gallery online at:
https://college.cv.ua/945-2023-10-24-stil#sigProGalleria02a9b3513c