ЧКФКЕП :: Студентська науково-практична конференція 2024

06 березня  на відділенні туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій відбулась студентська  науково-практична  конференція на тему  «Інноваційні процеси  і  їх вплив на ефективність  діяльності  підприємств індустрії  гостинності».

Із змістовними доповідями на конференції виступили студенти ІІ-ІІІ курсів спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології:

  • Сучасний стан та можливості розвитку туристсько-рекреаційної діяльності на території Берегометської громади

студентка 251 групи Ніколіна МАНДРИШОРА
Керівник Світлана ДУТЧАК

  • Digital-трансформації в ресторанному бізнесі

студентка 341 групи Юлія СИМАКА
керівник Галина ЛУЦИК

  • Естетичні тенденції з оформлення та презентації страв

студентка 381 групи Ангеліна БЕЧКА
керівник Лілія ШМЕЛЬОВА

  • Вплив пандемії та воєнного стану на розвиток туризму в Україні

студентка 251 групи Альона ОРОШАН
керівник Андрій ЛАВРУК

  • Інновації розвитку готелів та ресторанів

студентка 341 групи Крістіна ГРУБЛЯК
керівник Сільвія МАКОВІЙ

  • Історико-культурні туристичні ресурси Чернівецької територіальної громади

студентка 251 групи Анастасія МІГОВАН
керівник Світлана ДУТЧАК

  • Еко-тренди в індустрії гостинності

студентка 341 групи Аліна БОЙЧУК
керівник Галина ЛУЦИК

  • Сучасний підхід до організації екскурсій у місті Чернівці

студентка 351 групи Олександра  БОДНАРЮК
керівник Світлана ДУТЧАК

  • Інноваційні процеси в готельному господарстві

студентка 241 групи Вікторія УСАТА
керівник Тетяна ПЕРЕВЕРЗЕВА

View the embedded image gallery online at:
https://college.cv.ua/981-2024-03-06-conf#sigProGalleriab69fb3c5ea