ЧКФКЕП :: Студентська науково-практична конференція 2024
06 березня на відділенні туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій відбулась студентська науково-практична конференція на тему «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємств індустрії гостинності».
Із змістовними доповідями на конференції виступили студенти ІІ-ІІІ курсів спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології:
- Сучасний стан та можливості розвитку туристсько-рекреаційної діяльності на території Берегометської громади
студентка 251 групи Ніколіна МАНДРИШОРА
Керівник Світлана ДУТЧАК
- Digital-трансформації в ресторанному бізнесі
студентка 341 групи Юлія СИМАКА
керівник Галина ЛУЦИК
- Естетичні тенденції з оформлення та презентації страв
студентка 381 групи Ангеліна БЕЧКА
керівник Лілія ШМЕЛЬОВА
- Вплив пандемії та воєнного стану на розвиток туризму в Україні
студентка 251 групи Альона ОРОШАН
керівник Андрій ЛАВРУК
- Інновації розвитку готелів та ресторанів
студентка 341 групи Крістіна ГРУБЛЯК
керівник Сільвія МАКОВІЙ
- Історико-культурні туристичні ресурси Чернівецької територіальної громади
студентка 251 групи Анастасія МІГОВАН
керівник Світлана ДУТЧАК
- Еко-тренди в індустрії гостинності
студентка 341 групи Аліна БОЙЧУК
керівник Галина ЛУЦИК
- Сучасний підхід до організації екскурсій у місті Чернівці
студентка 351 групи Олександра БОДНАРЮК
керівник Світлана ДУТЧАК
- Інноваційні процеси в готельному господарстві
студентка 241 групи Вікторія УСАТА
керівник Тетяна ПЕРЕВЕРЗЕВА
https://college.cv.ua/981-2024-03-06-conf#sigProGalleriab69fb3c5ea