ЧКФКЕП :: СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
Науково-дослідна робота студентів є важливим складником освітнього процесу як потужний фактор становлення майбутнього фахівця. Вона сприяє формуванню наукового світогляду та особистісному професійному становленню, розвиває творче мислення та індивідуальні здібності, формує навички самостійної науково-дослідної роботи, залучає талановиту молодь до науково-пошукового процесу, сприяє професійному вихованню студентської молоді.
Для узагальнення результатів наукової роботи студентів коледжу за поточний навчальний рік та оприлюднення результатів дослідницької діяльності, 26 березня 2024 року у Коледжі була проведена підсумкова студентська науково-практична конференція на тему: «Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства», під час якої були заслухані та обговорені доповіді студентів – науковців, з актуальних питань економічного розвитку національної економіки та розглянуті проблеми подальшого її реформування на основі впровадження інновацій у діяльність вітчизняних підприємств. Конференція вже стала традиційною та проводиться тринадцятий рік поспіль. У заході взяли участь представники всіх спеціальностей коледжу, визначені кращими на конференціях відділень:
- Спеціальність «Комп’ютерна інженерія» – Ярослав ЛУПКІН з доповіддю на тему: «Використання технології Blokchain для захисту інформації»;
- Спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» – Анна СМЕРЕКА з доповіддю на тему: «Аналіз зведеного бюджету України в умовах воєнного стану» ;
- Спеціальність «Облік і оподаткування» – Ірина ДУПЕЩУК з доповіддю на тему: «Реєстратори розрахункових операцій – особливості їх застосування під час воєнного стану»;
- Спеціальність «Право» – Тетяна ПРОДАНЧУК з доповіддю на тему: «Порушення прав дітей в умовах війни»;
- Спеціальність «Туризм і рекреація» – Ніколіна МЕНДРИШОРА з доповіддю на тему: «Сучасний стан та можливості розвитку туристсько-рекреаційної діяльності на території Берегометської громади»;
- Спеціальність «Підприємництво та торгівля» – Неля БОКА з доповіддю на тему: «Тренди та тенденції українського ритейлу у 2024 році»;
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» – Вікторія УСАТА з доповіддю на тему: «Інноваційні процеси в організації готельного господарства» та Аліна БОЙЧУК з доповіддю на тему: «Екотренди в індустрії гостинності»;
- Спеціальність «Харчові технології» – Ангеліна БЕЧКА з доповіддю на тему: «Естетичні тенденції оформлення та презентування страв».
Для багатьох студентів це була перша спроба таких досліджень, але, незважаючи на це, більшість з доповідей свідчать про достатньо високий рівень науковості, гідні перспективи розвитку студентської наукової думки.
Усі учасники конференції відзначені Сертифікатами. Кращі доповіді студентів за рішенням науково-методичної ради Коледжу будуть представлені на ХХ науково-практичній конференції студентів закладів освіти споживчої кооперації України «Інноваційні процеси та їх вплив на ефективність діяльності підприємства», яка відбудеться 09 травня 2024 року на базі Львівського торговельно-економічного університету.
https://college.cv.ua/988-2024-03-26-konf#sigProGalleria0a0d38d8c5