ЧКФКЕП :: Обласні спортивні ігри
Вітаємо збірну команду Коледжу з настільного тенісу (ЮНАКИ), які зайняли I МІСЦЕ в змаганнях обласних спортивних ігор серед студентської молоді закладів фахової передвищої освіти.
Вітаємо збірну команду Коледжу з настільного тенісу (ЮНАКИ), які зайняли I МІСЦЕ в змаганнях обласних спортивних ігор серед студентської молоді закладів фахової передвищої освіти.
01 квітня відбулося чергове засідання Студентської ради при Департаменті освіти і науки ЧОВА за участі Яни Тихохід, начальника відділу координації діяльності закладів фахової перед вищої та вищої освіти і науки Департаменту освіти і науки ЧОВА, у кому взяла участь голова Студентської ради Коледжу Альона ЮРІЙ.
Підготовка фахових молодших бакалаврів зі спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» окрім фундаментальних теоретичних знань, потребує ефективної організації освітнього процесу та, зокрема, практичної підготовки здобувачів фахової передвищої освіти із залученням стейкхолдерів. Регулярний перегляд та оновлення освітніх програм мають на меті гарантувати, що надання освітніх послуг у коледжі відповідає державним стандартам фахової передвищої освіти а також створює сприятливе освітнє середовище.
Одним із важливих чинників забезпечення якості підготовки сучасних фахівців є тісна співпраця з стейкхолдерами – колом осіб, які є зацікавленими у майбутніх випускниках коледжу. З цією метою 26 березня 2025 року відбулася зустріч адміністрації коледжу та студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та «Облік і оподаткування» з представниками Чернівецької обласної дирекції АБ «Укргазбанк».
З глибоким сумом сповіщаємо про трагічну загибель Валерія Звоздецького, випускника Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права, старшого солдата, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів.
ЗАПИСАТИСЬ на курси можна через ЕЛЕКТРОННУ ЗАЯВУ.
Вітаємо студента 291 групи з успішним виступом на XXIII Міжнародному конкурсі з WEB-дизайну та комп’ютерної графіки серед коледжів України!
Профорієнтаційна робота в коледжі є ключовим напрямком, спрямованим на допомогу учням у свідомому виборі майбутньої професії та адаптації до вимог ринку праці. Вона включає різноманітні заходи, які допомагають молоді зрозуміти свої схильності та можливості, а також ознайомитися з професіями, які пропонує коледж.
20 березня 2025р. для студентів ІІІ курсу спеціальності 181 Харчові технології на базі ресторану азійської кухні «YOKI Restaurant» шеф-кухарем закладу було проведено майстер-клас з приготування суші.
Отримання відгуків, пропозицій від стейкхолдерів є необхідною складовою системи забезпечення якості освітнього процесу, що досягається через отримання від усіх зацікавлених сторін пропозицій та зауважень до освітньо-професійної програми.