ЧКЕПК :: Тиждень за фахом
Вже стало традицією щорічне проведення тижня за фахом у коледжі. На відділенні туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій тиждень професії було проведено в період з 09 по 15 березня 2016 року.
Програмою свята передбачено різні професійні заходи у групах всіх спеціальностей. Студенти спеціальності Туристичне обслуговування організували та провели круглий стіл «Time to travel. Перспективи. Розвиток. Інновації.» із запрошенням керівників туристичних фірм та організацій. Захід пройшов цікаво, студенти спеціальності були активними учасниками діалогу, вміло аргументували свою позицію та відстоювали власну думку.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT1:145:100{/gallery}
Виставку-розпродаж Сиропуст - Пущення - Масляна організували студенти спеціальності Виробництво харчової продукції. Власноруч виготовлені млинці та вареники з різноманітними начинками отримали високу оцінку студентів та викладачів коледжу.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT2:145:100{/gallery}
Флеш-мобом офіціантів «Vivat-profession» довели свою любов до майбутньої професії студенти спеціальності Ресторанне обслуговування.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT3:145:100{/gallery}
Серед студентів ІІІ курсу було проведено олімпіади з фахових дисциплін на краще знання дисципліни.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT4:145:100{/gallery}
Були організовані екскурсії для студентів відділення в нові заклади ресторанного господарства.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT5:145:100{/gallery}
Студенти І курсів відділення провели відкриту виховну годину «Моя професія – моя гордість», згідно сценарію проведення студенти підготували творчий проект, в якому описали свою майбутню професію та взяли активну участь в його обговоренні.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT6:145:100{/gallery}
Цікаво було проведено відкрите бінарне заняття для студентів спеціальності Ресторанне обслуговування з дисциплін Барна справа та Ресторанний сервіс, викладачами Зігрюк О.О. та Петращук Т.М.
{gallery}2016-03-18-Tizden-HT7:145:100{/gallery}