Спеціальність: "Готельно-ресторанна справа"

Спеціалізація:
"Готельно-ресторанна справа,
міжнародний сервіс"

Коледж здійснює підготовку фахівців
за спеціальністю "Готельно-ресторанна справа"

освітньо – кваліфікаційного рівня
молодший спеціаліст, за денною формою навчання

Вибір професії дуже важливий крок у житті кожної людини і перед випускниками шкіл, гімназій стоїть нелегке питання вибору майбутньої професії.
У наш час на ринку праці найбільшим попитом користуються фахівці сфери ресторанного господарства.

Якщо Ви бажаєте:

  • досягти успіху у сфері ресторанного господарства;
  • створити власний заклад ресторанного господарства;
  • на рік швидше від ровесників отримати диплом, зайнятись практичною діяльністю та поглиблювати знання у ВНЗ з ІІІ курсу.

Якщо Ви хочете працювати:

  • керівником закладу ресторанного бізнесу;
  • адміністратором залу;
  • начальником цеху;
  • метрдотелем;
  • барменом;
  • офіціантом;
  • фахівцем із готельної справи;
  • фахівцем із готельного обслуговування.

ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "Готельно-ресторанна справа"!
СПЕЦІАЛІЗАЦІЮ "Готельно-ресторанна справа, міжнародний сервіс"

Готельно-ресторанна справа – одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі світової економіки, яка є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально задовольнити потреби споживачів, забезпечити високий рівень комфорту, задовольнити найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити гостей. З кожним роком вимоги до рівня цих послуг зростають. Чим вищі культура та якість обслуговування відвідувачів, тим вищий імідж готелю й ресторану, тим привабливіші вони для клієнтів, як в нашій країні так і за кордоном.

На спеціальності «Готельно-ресторанна справа» значна увага приділяється вивченню організації обслуговування в готелях, туристичних комплексах, спортивно-оздоровчих комплексах, технології ресторанної справи та міжнародного сервісу. Фахівці у сфері готельно-ресторанного обслуговування проводять організацію святкових заходів, надають кейтерингові послуги та послуги харчування туристів, впливають на настрій гостей, демонструють високу культуру обслуговування.

Студенти спеціальності є активними учасниками всіх професійних заходів коледжу, міста та на всеукраїнському рівні. Щорічно на відділенні проводяться тижні за фахом, науково-теоретичні та теоретично-практичні конференції на різну тематику, професійні конкурси, майстер-класи, флешмоби, що сприяє підвищенню професійної майстерності та вдосконалює первинні навички молодшого спеціаліста.

Навчання здійснюється в кабінетах та лабораторіях, оснащених сучасними засобами навчання. До послуг студентів лабораторія з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, навчальний ресторан, бар та готель, 7 комп’ютерних лабораторій (де студенти мають можливість працювати в системі Інтернет та Інтранет), читальна, актова та спортивна зали, їдальня, бар, медпункт, стоматологічний кабінет.

У процесі навчання студенти проходять практику у закладах готельно-ресторанного господарства міста та області, а саме: «Ресторанно-готельний комплекс Дельта», готельно-ресторанний комплекс «Графська садиба»; ресторани: «Фрегат», «Панська Гуральня», «Гопачок», «Аристократ», «Георг парк», «Кварта», «Діана» та ін.

Влітку студенти мають можливість проходити практику на базі відпочинку «Вілла Вікторія», що знаходиться в Херсонській області на Арбатській стрілці (Азовське море).

Термін навчання на базі:

  • базової загальної середньої освіти – 3 роки;
  • повної загальної середньої освіти – 2 роки;
  • професійно-технічного училища – 1 рік 5 місяців.

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАННЯ
В ЧНУ ім.. ЮРІЯ ФЕДЬКОВИЧА З ІІІ КУРСУ БЕЗ  ЗНО


Гордістю відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій є наші випускники, які працюють в закладах ресторанного господарства різних форм власності в Україні та за кордоном

Лукьянов Олег
шеф-кухар ресторану "Сезам"
Белевцев Олексій
шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Allure Inn»
Вакарчук Юліан
шеф- кухар
Голяк Ігор
шеф кухар
Городицька Анна
майстер виробничого навчання
Дорофій Тетяна
майстер виробничого навчання
Зігрюк Світлана
директор підприємства «Норма»
Ілащук Тетяна
завідувач виробництва
Куриш Михайло
шеф - кухар підприємства «Егоїст»
Морар Іван
шеф-кухар ресторану «Принц»
Мотузок Володимир
шеф–кухар(за кордоном)
Регорик Володимир
приватний підприємець
Шкуро Антон
кандидат політичних наук
Олександрюк Юрій
шеф-кухар
Дубчак Оксана
випускниця кулінарної академії Le Cordon Bleu (Франція)
Саракуца Віктор
Голова Іванівецької сільської ради, Кельменецького району, Чернівецької області
Бока Богдан
адміністратор ресторан - піцерії «TomatGold»
Жалба Анна
шеф-кухар

 

 


Запрошуємо Вас відвідати Коледж та ближче познайомитись з майбутньою професією,
умовами навчання та проживання студентів.