Спеціальність: "Харчові технології"
Галузь знань | 18 Виробництво та технологія |
Спеціальність | 181 Харчові технології |
Освітньо-професійна програма Освітня програма |
Харчові технології Харчові технології |
Освітньо-професійний ступінь | фаховий молодший бакалавр |
Термін підготовки |
на основі повної загальної середньої освіти – 2.5 роки на основі базової середньої освіти – 3.5 роки |
Форми навчання | денна,заочна |
Документи про освіту |
Диплом фахового молодшого бакалавра Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти |
Перелік обов’язкових освітніх компонентів:
|
|
Перелік вибіркових компонентів:
|
|
Якщо Ви бажаєте:
|
Якщо Ви хочете працювати:
|
ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ!
Кваліфіковані викладачі навчать Вас готувати класичні та сучасні страви і кулінарні вироби української та міжнародної кухонь, визначати якість продукції за допомогою об’єктивних та евристичних методів дослідження, ознайомлять Вас із дисциплінами професійного спрямування, засвоєння яких дозволить Вам орієнтуватися в галузі ресторанного господарства, в інноваційних процесах, пов’язаних із сучасними проблемами техніки та технологій, в сучасних формах та методах обслуговування.
Студенти спеціальності є активними учасниками всіх професійних заходів коледжу, міста, та на всеукраїнському рівні. Щорічно на відділенні проводяться тижні за фахом, науково-теоретичні та теоретично-практичні конференції на різну тематику, професійні конкурси, майстер-класи, виставки-продажі кулінарних та кондитерських виробів, що сприяє підвищенню професійної майстерності та вдосконалює первинні навички майбутніх фахівців.
Матеріально-технічна база коледжу, наявність висококваліфікованих викладачів, практичних спеціалістів створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних навиків, необхідних майбутнім фахівцям.
http://college.cv.ua/specialties/food-technologies#sigProGalleria44b4dad752
Закріпити і поглибити свої знання, навики, студенти коледжу мають можливість під час проходження виробничої практики в кращих ресторанах міста: «Дельта», «Фрегат», «Панська Гуральня», «Гопачок», «Лісний узвіз», «Георг парк», «Кварта», «Чернівці», «Клеопатра», «Піар»та ін.
Влітку студенти мають можливість проходити практику в таборі відпочинку «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмина) та на базі відпочинку «Вілла Вікторія» що знаходиться на Арбатській стрілці (Азовське море).
Випускники коледжу отримують диплом фахового молодшого бакалавра з харчових технологій та свідоцтва робітничих професій кухар і кондитер.
Випускники спеціальності користуються стабільним попитом у роботодавців внаслідок активного розвитку ресторанного, готельного й туристичного бізнесу в Україні.
ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ
Запрошуємо Вас відвідати Коледж та ближче познайомитись з майбутньою професією, умовами навчання та проживання студентів у гуртожитку.