Спеціальність: "Харчові технології"

Спеціалізація:
"Харчові технології.
Виробництво харчової продукції,
експертиза якості"

Коледж здійснює підготовку фахівців
за спеціальністю "Харчові технології"

освітньо – кваліфікаційного рівня
молодший спеціаліст, за денною та заочною формою навчання

Вибір професії дуже важливий крок у житті кожної людини і перед випускниками шкіл, гімназій стоїть нелегке питання вибору майбутньої професії.
У наш час на ринку праці найбільшим попитом користуються фахівці сфери ресторанного господарства. 

Якщо Ви бажаєте:

  • досягти успіху у сфері ресторанного господарства;
  • створити власний заклад ресторанного господарства;
  • на рік швидше від ровесників отримати диплом, зайнятись практичною діяльністю та поглиблювати знання у ВНЗ з ІІІ курсу.

Якщо Ви хочете працювати:

  • шеф кухарем;
  • су-шефом;
  • завідувачем виробництва;
  • техніком - технологом;
  • техніком-лаборантом;
  • майстром виробничого навчання;
  • консультант із питань приготування, оформлення кулінарних та кондитерських виробів;
  • спеціалістом з якості продукції та обслуговування.

ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "Харчові технології"!
Спеціалізацію:"Харчові технології. Виробництво харчової продукції, експертиза якості"

Кваліфіковані викладачі навчать Вас готувати класичні та сучасні страви і кулінарні вироби української та міжнародної кухонь, визначати якість  продукції за допомогою об’єктивних та евристичних методів дослідження, ознайомлять Вас із дисциплінами професійного спрямування, засвоєння яких дозволить Вам орієнтуватися в галузі ресторанного господарства, в інноваційних процесах, пов’язаних із сучасними проблемами техніки та технологій, в сучасних формах та методах обслуговування.

Студенти спеціальності є активними учасниками всіх професійних заходів коледжу, міста, та на всеукраїнському рівні. Щорічно на відділенні проводяться тижні за фахом, науково-теоретичні та теоретично-практичні конференції на різну тематику, професійні конкурси, майстер-класи, виставки-продажі кулінарних та кондитерських виробів, що сприяє підвищенню професійної майстерності та вдосконалює первинні навички молодшого спеціаліста.

Матеріально-технічна база коледжу, наявність висококваліфікованих викладачів, практичних спеціалістів створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних навиків, необхідних майбутнім фахівцям.

Закріпити і поглибити свої знання, навики, студенти коледжу мають можливість під час проходження виробничої практики в кращих ресторанах міста: «Дельта», «Фрегат», «Панська Гуральня», «Гопачок», «Лісний узвіз», «Георг парк», «Кварта», «Чернівці», «Клеопатра», «Піар»та ін.

Влітку студенти мають можливість проходити практику в таборі відпочинку «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмина) та на базі відпочинку «Вілла Вікторія» що знаходиться на Арбатській стрілці (Азовське море).

По закінченні навчання випускники отримують диплом молодшого спеціаліста з кваліфікацією техніка – технолога та свідоцтва робітничих професій “кухар” і “кондитер”.

Випускники спеціальності користуються стабільним попитом у роботодавців внаслідок активного розвитку ресторанного, готельного й туристичного бізнесу в Україні.

Термін навчання на базі:

 

  • базової загальної середньої освіти – 3 роки 6 місяців;
  • повної загальної середньої освіти – 2 роки 6 місяців;
  • професійно-технічного училища – 1 рік 10 місяців або 2 роки.

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАННЯ
В ЧНУ ім.. ЮРІЯ ФЕДЬКОВИЧА З ІІІ КУРСУ БЕЗ  ЗНО

Гордістю відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій є наші випускники, які працюють в закладах ресторанного господарства різних форм власності в Україні та за кордоном

Лукьянов Олег
шеф-кухар ресторану "Сезам"
Белевцев Олексій
шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Allure Inn»
Вакарчук Юліан
шеф- кухар
Голяк Ігор
шеф кухар
Городицька Анна
майстер виробничого навчання
Дорофій Тетяна
майстер виробничого навчання
Зігрюк Світлана
директор підприємства «Норма»
Ілащук Тетяна
завідувач виробництва
Куриш Михайло
шеф - кухар підприємства «Егоїст»
Морар Іван
шеф-кухар ресторану «Принц»
Мотузок Володимир
шеф–кухар(за кордоном)
Регорик Володимир
приватний підприємець
Шкуро Антон
кандидат політичних наук
Олександрюк Юрій
шеф-кухар
Дубчак Оксана
випускниця кулінарної академії Le Cordon Bleu (Франція)
Саракуца Віктор
Голова Іванівецької сільської ради, Кельменецького району, Чернівецької області
Бока Богдан
адміністратор ресторан - піцерії «TomatGold»
Жалба Анна
шеф-кухар

 

 


Запрошуємо Вас відвідати Коледж та ближче познайомитись з майбутньою професією,
умовами навчання та проживання студентів.