Спеціальність: "Харчові технології"
| Галузь знань | G Інженерія, виробництво та будівництво | 
| Спеціальність | G13 Харчові технології | 
| Освітньо-професійна програма Освітня програма | Харчові технології Харчові технології | 
| Освітньо-професійний ступінь | фаховий молодший бакалавр | 
| Термін підготовки | на основі повної загальної середньої освіти – 2 роки 5 місяців на основі базової середньої освіти – 3 роки 5 місяців | 
| Форми навчання | денна,заочна | 
| Документи про освіту | Диплом фахового молодшого бакалавра Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти | 
Перелік обов’язкових освітніх компонентів:
| 
 | 
 | 
Перелік вибіркових компонентів:
| 
 | 
 | 
| Якщо Ви бажаєте: 
 | Якщо Ви хочете працювати: 
 | 
ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ!
Спеціальність Харчові технології орієнтована на розвиток професійних компетентностей фахівців для здійснення ефективної діяльності підприємств харчової промисловості, які застосовують основні поняття і принципи проєктування та функціонування підприємств харчової промисловості і закладів ресторанного господарства, систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, сутність та параметри технологічних процесів виробництва харчових продуктів, принципи розроблення нових та удосконалення існуючих харчових технологій, а також сучасне технологічне і лабораторне обладнання, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення. Освітньо-професійна програма «Харчові технології» має численні професійні переваги, які сприяють успішній кар'єрі, а саме:
- уміння впроваджувати у виробництво технології харчових продуктів з врахуванням принципів інтенсифікації технологічних процесів;
- знання технологічних процесів на основі розуміння їх сутності з використанням технічного, інформаційного та програмного забезпечення.
- уміння організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів досліджень;
- уміння забезпечувати якість харчових продуктів у межах сучасних систем управління якістю та безпечністю на основі системи знань про закономірності перетворень основних компонентів продовольчої сировини впродовж технологічного процесу та під час зберігання харчових продуктів;
- уміння розробляти нові та удосконалювати існуючі харчові технології з метою реалізації принципів ресурсозаощадження та раціонального харчування;
- знання та вміння обирати та експлуатувати технологічне обладнання харчових виробництв, модернізувати діючі виробництва (виробничі дільниці);
- знання з формування стратегії в галузі харчових технологій;
- впровадження та розробка ефективних методів організації праці.
	http://college.cv.ua/specialties/food-technologies#sigProGalleria44b4dad752
Матеріально-технічна база коледжу, наявність висококваліфікованих викладачів, практичних спеціалістів створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних умінь, необхідних майбутнім фахівцям. Закріпити і поглибити свої знання, навики, студенти коледжу мають можливість під час проходження виробничої практики в кращих ресторанах міста та області.
Де працюють наші випускники?
Кафе, бари, ресторани, фабрики з виробництва готової іжі, виробництва заморожених продуктів, продуктів тривалого зберігання, кейтерингові компанії, заклади з доставки харчової продукції, веганські заклади ресторанного бізнесу, пункти харчування у дитячих садках, школах, лікарнях, крафтові виробництва десертів, сиру, піци, напоїв та інших продуктів, кулінарні студії, фудтраки, лабораторії з дослідження безпечності харчової продукції, заклади професійної освіти тощо.
 
 