Спеціальність: "Харчові технології"

Галузь знань 18 Виробництво та технологія
Спеціальність 181 Харчові технології
Освітньо-кваліфікаційний рівень фаховий молодший бакалавр
Термін підготовки на основі повної загальної середньої освіти – 2.5 роки
на основі базової загальної середньої освіти – 3.5 роки
Форми навчання денна
Документи про освіту Диплом фахового молодшого бакалавра державного зразка
Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти

Дисципліни, що формують професійні компетентності:

  • Технологія виробництва кулінарної продукції
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства
  • Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  • Товарознавство харчових продуктів
  • Устаткування закладів ресторанного господарства
  • Економіка підприємств різних типів
  • Основи охорони праці
  • Естетика у закладах ресторанного господарства
  • Спеціальне малювання та декоративна пластика
  • Облік і звітність
  • Предмет спецпідготовки
  • Особливості ресторанного та зарубіжного сервісу
  • Гігієна і санітарія
  • Основи підприємницької та управлінської діяльності
  • Психологія та етика ділових відносин

Якщо Ви бажаєте:

  • досягти успіху у сфері ресторанного господарства;
  • створити власний заклад ресторанного господарства;
  • на рік швидше від ровесників отримати диплом, зайнятись практичною діяльністю та поглиблювати знання у ВНЗ з ІІІ курсу.

Якщо Ви хочете працювати:

  • шеф кухарем;
  • су-шефом;
  • завідувачем виробництва;
  • техніком - технологом;
  • техніком-лаборантом;
  • майстром виробничого навчання;
  • консультант із питань приготування, оформлення кулінарних та кондитерських виробів;
  • спеціалістом з якості продукції та обслуговування.

ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "Харчові технології"!
Спеціалізацію:"Харчові технології. Виробництво харчової продукції, експертиза якості"

Кваліфіковані викладачі навчать Вас готувати класичні та сучасні страви і кулінарні вироби української та міжнародної кухонь, визначати якість  продукції за допомогою об’єктивних та евристичних методів дослідження, ознайомлять Вас із дисциплінами професійного спрямування, засвоєння яких дозволить Вам орієнтуватися в галузі ресторанного господарства, в інноваційних процесах, пов’язаних із сучасними проблемами техніки та технологій, в сучасних формах та методах обслуговування.

Студенти спеціальності є активними учасниками всіх професійних заходів коледжу, міста, та на всеукраїнському рівні. Щорічно на відділенні проводяться тижні за фахом, науково-теоретичні та теоретично-практичні конференції на різну тематику, професійні конкурси, майстер-класи, виставки-продажі кулінарних та кондитерських виробів, що сприяє підвищенню професійної майстерності та вдосконалює первинні навички молодшого спеціаліста.

Матеріально-технічна база коледжу, наявність висококваліфікованих викладачів, практичних спеціалістів створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних навиків, необхідних майбутнім фахівцям.

Закріпити і поглибити свої знання, навики, студенти коледжу мають можливість під час проходження виробничої практики в кращих ресторанах міста: «Дельта», «Фрегат», «Панська Гуральня», «Гопачок», «Лісний узвіз», «Георг парк», «Кварта», «Чернівці», «Клеопатра», «Піар»та ін.

Влітку студенти мають можливість проходити практику в таборі відпочинку «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмина) та на базі відпочинку «Вілла Вікторія» що знаходиться на Арбатській стрілці (Азовське море).

Педагогічні, науково-педагогічні працівники,
які забезпечують освітній процес з підготовки фахівців

  1. Голик Марія Михайлівна - кандидат економічних наук, спеціаліст вищої категорії
  2. Ісарюк Інна Михайлівна - кандидат фізико-математичних наук, спеціаліст вищої категорії
  3. Тимощук Надія Петрівна - кандидат філологічних наук, спеціаліст вищої категорії
  4. Андріука Валентина Володимирівна - спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
  5. Гамула Ліля Мирославівна - спеціаліст вищої категорії
  6. Доскалюк Андрій Васильович - спеціаліст вищої категорії
  7. Каспрук Алла Анатоліївна  -  спеціаліст вищої категорії
  8. Крулівська Наталія Іванівна - спеціаліст вищої категорії
  9. Коваленко Вікторія Павлівна - спеціаліст вищої категорії
  10. Лугова Світлана Миколаївна - спеціаліст вищої категорії
  11. Луцик Галина Миколаївна - спеціаліст вищої категорії
  12. Маковій Сільвія Василівна - спеціаліст вищої категорії
  13. Сасоліна Наталія Віталіївна - спеціаліст вищої категорії
  14. Ткачук Емма Юліанівна - спеціаліст вищої категорії
  15. Ганін Іван Григорович - спеціаліст першої категорії
  16. Лаврук Андрій Михайлович - спеціаліст першої категорії
  17. Марисей Надія  Іванівна - спеціаліст першої категорії
  18. Ковценюк Ганна Вікторівна - спеціаліст першої категорії
  19. Переверзева Тетяна Іванівна - спеціаліст першої категорії
  20. Фреяк Альона Василівна – спеціаліст першої категорії
  21. Фенюк Ірина Василівна - спеціаліст першої категорії
  22. Шмельова Лілія Василівна - спеціаліст першої категорії
  23. Бучковська Ія Федорівна – майстер виробничого навчання

По закінченні навчання випускники отримують диплом молодшого спеціаліста з кваліфікацією техніка – технолога та свідоцтва робітничих професій “кухар” і “кондитер”.

Випускники спеціальності користуються стабільним попитом у роботодавців внаслідок активного розвитку ресторанного, готельного й туристичного бізнесу в Україні.

Термін навчання на базі:

  • базової загальної середньої освіти – 3 роки 6 місяців;
  • повної загальної середньої освіти – 2 роки 6 місяців.

ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ

 

 


Запрошуємо Вас відвідати Коледж та ближче познайомитись з майбутньою професією,
умовами навчання та проживання студентів.