ЧКЕПК :: Міжнародний день кухаря

Щорічно 20 жовтня своє професійне відзначають кухарі й кулінари всього світу. Це свято порівняно молоде, адже Міжнародний день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося з ініціативи та за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств, в яку за даними проекту DilovaMova.com, тоді входило вже близько 8-ми мільйонів представників цієї прекрасної професії з багатьох країн світу.

Вже 28 років поспіль у Коледжі виховують кулінарів, які працюють, демонструючи високу професійність, у перспективних закладах ресторанного господарства України та за її межами.

У цей День ми, викладачі та студенти відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій Чернівецького кооперативного економіко-правового коледжу, приєднуємося до привітань на адресу всіх кухарів і кулінарів! Бажаємо успішних кулінарних шедеврів і заслуженої подяки від клієнтів! Здоров’я і приємного апетиту всім шанувальникам!

Сьогодні приєднуються до привітань кухарі і кулінари, якими пишаємося:
Оксана Дубчак - випускниця коледжу та кулінарної академії Le Cordon Bleu(Франція);
Сергій Іричук – випускник коледжу, шеф-кухар ресторації «Хата»;
Микола Репчук - випускник коледжу, шеф-кухар реберні «Майстерня смаку»;
Ігор Голяк - випускник коледжу, шеф-кухар ресторану «Чорне море» (Крим);
Євген Грибеник - Переможець МастерШеф професіонали 2;
Пава (Вадим Бжезинський) - Переможець МастерШеф 7.

Вітаємо та чекаємо на дружні поради від фахівців, які досягли певного кулінарного олімпу.