ЧКФКЕП :: Чудовий практичний досвід - тренінг з ресторанного бізнесу в Готельно-ресторанному комплексі Rivoli Citi Club

Студенти спеціальності Харчові технології проходили професійну підготовку в рамках фахового інтенсиву. З огляду на воєнний стан в Україні цей тренінг є одним з тих рідкісних групових занять, яке відбулося поза стінами коледжу, тому воно сприяло набуттю студентами нових навичок та досвіду.

Доброзичливий шеф-кухар комплексу Станіслав, зустрів здобувачів освіти у ресторані, ознайомив з історію створення закладу, а також з основними моментами ведення господарства та процесу обслуговування. Майбутні фахівці не лише отримали безцінну інформацію про підтримання, щоденного розвитку бізнесу, пристосування до викликів, а й змогли побачити, яких прекрасних результатів можна досягти наполегливою працею та компетентністю.

Частину практичного заняття студенти провели на кухні ресторану, де мали змогу бачити приготування декількох страв під керівництвом шеф-кухаря. Із захопленням спостерігали за роботою кухні, за сучасним устаткуванням, якого немає в інших ресторанах міста. Основна увага була зосереджена на естетиці та відмінності приготування страв, що є одним із ключових факторів ресторанної справи. Приготовлені страви вийшли бездоганними.

Згодом студенти засвоювали деталі сервірування столу та інші елементи підготовки залу до приймання гостей, оскільки для того, щоб заслужити любов своїх гостей, недостатньо лише приготувати смачні страви, але й необхідно подати їх таким чином, щоб вони приваблювали відвідувачів.

У підсумку день проведений на підприємстві був цілком результативним і пройшов у чудовій атмосфері. Студенти змогли відчути себе у ролі професійних працівників закладу ресторанного господарства, а також виявили бажання працевлаштуватися у цій сфері. Заняття показало багатогранність сфери ресторанного бізнесу, своєрідну красу ресторанного господарства і довело, що завдяки наполегливій праці та відданості своїй професії, можна насолоджуватися плодами такої роботи і заслуговувати на повагу та визнання.