ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ!

02 вересня  у Чернівецькому кооперативному фаховому коледжі економіки і права пролунав першій дзвоник, знаменуючи початок нового навчального року. В цей день велика студентська родина поповнилася майже на 400 юних та енергійних юнаків та дівчат.

Сподіваємось, що приєднавшись до нашої дружної родини, ви будете поважати та збільшувати славні традиції нашого закладу освіти. На цьому шляху з вами завжди  будуть мудрі та щирі поради педагогів, кураторів та студентів-активістів, які допоможуть підніматися освітянськими сходинками та  додадуть впевненості та енергії!

Ми вітаємо вас, шановні першокурсники та студенти в нашому, тепер вже спільному домі – Чернівецькому кооперативному фаховому коледжі економіки і права! Віримо, що перед вами розкриються нові горизонти, ви побуваєте на нових островах необізнаних ще вами наук і через короткий проміжок часу навіть не зчуєтеся, як стоятимете на порозі нового, дорослого життя з дипломом в руках!

Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в коледжі буде успішним та, незважаючи на тимчасові труднощі, приносить задоволення, нехай ви станете затребуваними фахівцями, й найголовніше – нехай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць!

Терпіння вам та наполегливості, енергії та натхнення, вдачі та успіхів в навчанні!

Миру нам всім, незалежності та світлого майбутнього!