ЧКФКЕП :: Навчальна практика «Вступ до фаху»
Метою навчальної практики «Вступ до фаху» є ознайомлення студентів зі змістом майбутньої кваліфікації, характером та сферою професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності закладів готельно-ресторанного господарства. Відвідавши всі заходи з навчальної практики «Вступ до фаху», студенти можуть визначати роль, значимість своєї майбутньої професії, перспективи майбутнього працевлаштування.
Для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної практики «Вступ до фаху» викладачами циклової комісії туристичних та технологічних дисциплін було організовано та проведено ряд заходів, а саме:
- знайомство із засновником закладу освіти-Чернівецькою Облспоживспілкою та проведено екскурсії в ЗРГ «ЧІЧЕРІ», «КУЧЕРІ», де власниця ресторану розповіла майбутнім фахівцям про особливості професії, вимоги до сучасного фахівця сфери обслуговування, зі студентами поспілкувався і шеф-кухар ресторану, випускник коледжу Андрій Козмачук.
- екскурсія в готель Optima Hotels & Resorts, де керуюча Мережі Optima Hotels & Resorts розповіла студентам про особливості роботи готелю, продемонструвала номери готелю, ознайомила з особливостями організації харчування гостей готелю та презентацією на тему: «Професії майбутнього фахівця з готельного обслуговування;
- екскурсія в ЗРГ «Grand Royal», де адміністратор закладу провів бесіду, а майстер-клас з приготуванню безалкогольних напоїв провів бармен даного закладу;
- екскурсія в заклади швидкого обслуговування «OZZI» та «McDonalds», де здобувачі освіти ознайомились з особливостями бригадної роботи.
Студенти другого курсу та викладачі коледжу висловлюють подяку закладам-партнерам і стейкголдерам освітніх програм за надану можливість для молоді поринути в майбутню професію, побачити її зсередини, сформувати для себе перспективи майбутнього кар’єрного розвитку в сфері ресторанного бізнесу!
http://college.cv.ua/1016-2024-09-11-vstup#sigProGalleriad5ad0cd5b8