ЧКФКЕП :: Професійний старт: майбутні ресторатори склали кваліфікаційний іспит

Офіціант – одна з найпоширеніших професій у сфері обслуговування. Офіціанти працюють у ресторанах, кафе, барах та інших закладах ресторанного господарства, вони приймають замовлення, подають страви та напої, обслуговують гостей і забезпечують комфортну атмосферу. Завдяки їх професійним діям та порадам ресторан стає улюбленим місцем відпочинку, а обід чи вечеря у ньому – незабутніми…

Здобувачі фахової передвищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права успішно склали кваліфікаційний іспит із робітничої професії «Офіціант».

Іспит проводився в спеціальних кабінетах, навчальних лабораторіях, де майбутні фахівці ресторанної справи демонстрували вміння та навички з виконання попереднього сервування столів, техніку обслуговування тощо.

Голова екзаменаційної комісії, практичний фахівець Бадюк Н.О. зазначила високий рівень підготовки майбутніх фахівців.

За результатами кваліфікаційного іспиту студентам присвоєно кваліфікацію офіціанта відповідних розрядів.