ЧКФКЕП :: Професійний старт: майбутні ресторатори склали кваліфікаційний іспит
Офіціант – одна з найпоширеніших професій у сфері обслуговування. Офіціанти працюють у ресторанах, кафе, барах та інших закладах ресторанного господарства, вони приймають замовлення, подають страви та напої, обслуговують гостей і забезпечують комфортну атмосферу. Завдяки їх професійним діям та порадам ресторан стає улюбленим місцем відпочинку, а обід чи вечеря у ньому – незабутніми…
Здобувачі фахової передвищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа Чернівецького кооперативного фахового коледжу економіки і права успішно склали кваліфікаційний іспит із робітничої професії «Офіціант».
Іспит проводився в спеціальних кабінетах, навчальних лабораторіях, де майбутні фахівці ресторанної справи демонстрували вміння та навички з виконання попереднього сервування столів, техніку обслуговування тощо.
Голова екзаменаційної комісії, практичний фахівець Бадюк Н.О. зазначила високий рівень підготовки майбутніх фахівців.
За результатами кваліфікаційного іспиту студентам присвоєно кваліфікацію офіціанта відповідних розрядів.
http://college.cv.ua/1068-2025-02-10-profstart#sigProGalleriaf61d68e3e0