ЧКФКЕП :: Виїзне навчально-практичне засідання гуртка «Ресторатор»

У межах реалізації практико орієнтованого підходу до підготовки майбутніх фахівців ресторанного бізнесу було організовано виїзне навчально-практичне засідання гуртка «Ресторатор» на базі ресторану «Roti» на тему «Концепція «однієї страви»: як гриль-меню формує бренд закладу».

Під час зустрічі студенти ознайомилися зі специфікою реалізації концепції «однієї страви», особливостями формування фірмового гриль-меню та механізмами впливу кулінарної спеціалізації на бренд ресторану.

У процесі спілкування особливу увагу було приділено питанням вибору основного продукту, побудови меню навколо ключової страви, стандартизації якості та збереження впізнаваного стилю закладу. Студенти мали можливість дізнатися про організацію виробничих процесів на грилі, принципи підбору сировини та роль авторського підходу у створенні конкурентоспроможної ресторанної концепції.

Шеф ресторану Ігнатеску Едік, випускник нашого коледжу та висококваліфікований фахівець, радо прийняв студентів на засіданні гуртка «Ресторатор». Його професіоналізм, відкритість до спілкування та щире бажання поділитися власним досвідом створили атмосферу натхнення та підкреслили важливість безперервного професійного розвитку у сфері ресторанного бізнесу.